• Dnevni horoskop za četvrtak 25. avgust

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Danas postoji šansa da osetite blagu uznemirenost. Imaćete osećaj da vas stvari oko vas mnogo nerviraju, ali kao što sam napisala, to je samo osećaj. Iluzija. Zbog tog osećaja lakše ćete upasti u konflikt sa nadređenom osobom na poslu. Pokušajte da objasnite sebi da trenutni osećaji brzo prolaze ako vi to poželite i ako im ne date priliku da se šire i traju.

  Bik (20.04-20.05)

  Već neko vreme očekujete finansije od nekog vašeg kreativnog rada. Danas će vam to najverovatnije biti prva misao koja će vam proći kroz glavu kada se probudite. Dosta analitično ćete razmišljati o svom radu i pokušavati da saznate šta je sa novcem koji očekujete. Nemojte zaboraviti da se uložena energija uvek vraća, samo ima svoje vreme i treba biti strpljiv.

  Blizanci(21.05-20.06)

  Mesec je ušao u vaš znak i velika je verovatnoća da se možete osećati veoma ranjivo. Pokušavaćete sebi intelektualno da objasnite vaše osećaje. Možda ćete od partnera tražiti razumevanje koje baš i nećete dobiti. Danas se oslonite samo na sebe i slušajte svoje instinkte. Radite kako vama odgovara i nemojte suviše lično shvatati tuđe kritike. To su samo reči koje vam drugi upućuju u želji da vam pomognu. A istina je da samo vi sebi možete najbolje da pomognete.

  Rak (21.06-22.07)

  Savetujem vam da danas izbegavate prepirku sa bračnim parnterom oko vaših finansija. Postoji mogućnost da na poslu imate verbalni okršaj sa kolegom i da onda tu nervozu prenesete na kuću. Umesto da odmah odete kući, onako ljuti, predlažem da prošetate pored reke i smirite svoje misli i emocije. Rakovi su pravi zaljubljenici u vodu i ona na njih ima isceliteljska svojstva. Zato, dišite i pogled na mokro ogledalo.

  Lav (23.07-22.08)

  Imate osećaj kao da vam je neko presekao vašu kreativnu nit. Vi biste želeli da nastavite sa fenomenalnim idejama, ali kao da ih gubite u poslednjem trenutku. Predlažem vam da se umesto izlaska na scenu, koju mnogo volite, danas malo osamite i date sebi oduška. Videćete kako se za tren oka vraćate svojim putem kada budete prestali sebe da forsirate. Na taj način otklanjate blokadu koju ste sami stvorili. 

  Devica (23.08-22.09)

  Danas ste veoma aktivni na poslu. Želite da vas čuju i vide. Sa dosta emocija nosite poslovne zadatke koje ste dobili. Ne znate za prepreku i ne dozvoljavate da vas iko saplete. Odličan vam je tempo i nastavite tako, samo gledajte da dobro procenite situacije pre nego što delate.

  Vaga (23.09-22.10)

  Emocije i reči vam danas nisu u balansu. Može da vam se desi da mislite na jedan način, a budete shvaćeni na potpuno drugačiji. Nemojte očajavati, već ukoliko primetite da suprotna strana reaguje loše na izrečeno, nemojte upadati u konflikt, već dajte sebi vreme da diplomatski objasnite šta ste hteli reći.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Danas kao da vas je stislo sa svih strana. Em što razmišljate o dugovima, razmišljate o sebi kuda ste krenuli i gde želite da stignete, a u isto vreme olako dolazite u sukob sa prijateljima. Što se prijatelja tiče, tu ne možete mnogo da učinite ako oni ne žele da sarađuju, dugove ćete vremenom vratiti, a sedite i pogledajte unutar sebe šta je to što vas čini najzadovoljnijim i naći ćete ponovo vaš put. Nemojte sebe mučiti i kriviti ni za šta, već osvestite trenutak i nastavite dalje.

  Strelac(22.11-21.12)

  Imate osećaj kao da ste upali u trougao između vaše porodice i partnera. Jedni sa drugima se ne slažu najbolje i svi vas vuku na svoju stranu. Nemojte dozvoliti da iko utiče na vas. Vaše odluke treba da budu samo vaše i ničije više. Savete možete saslušati, ali ste vi konačni sudija. Uzmite ovo u obzir kada sledeći put krene rasprava i stanite u svoju stranu i ničiju više.

  Jarac (22.12-20.01)

  Počeli ste da ramišljate o putovanju i odmoru dok vam na poslu nabacuju zadatke, obaveze i odgovornosti. Zaista ste mnogo radili i trudili se i možda je vreme da malo stanete za sebe. Ustanite i kažite da imate pravo na odmor i punjenje baterije. Jarčevi, iako su najvredniji i najuporniji znaci, imaju pravo na odmor i puštanje mozga na ispašu.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Danas ste veoma brbljivi i nervozni. Ali sve to pospešuje vašu kreativnost i rad na poslu. Vama je potrebna konstantna akcija kako biste mogli da funkcionišete. Sve će to vrlo povoljno uticati na vaše radno okruženje i na vaše najdraže. Nikada se tako ne bi zabavljali i zezali da nemaju tako živahnu, veselu i originalnu osobu pored sebe.

  Ribe (20.02-20.03)

  Nikako da naučite da balansirate između porodice, partnera i karijere. Vi biste svima da udovoljite, ali nekako kao da ne uspevate. Imate osećaj da svi nešto očekuju, a da malo pružaju za uzvrat. Kada budete prestali da očekujete išta od njih, rešićete i svoj problem. Stavićete sebe na prvo mesto i nećete više biti rastrzani. Onda balans dolazi sam od sebe. Samo verujte u to.

  Autor: Plumun        

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]