• Dnevni horoskop za ponedeljak 5. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Pazite kome verujete. Neki vaši takozvani prijatelji vam možda malo rade o glavi. Žele neki vaš posao za sebe i pokušavaju da nameste da izgleda da vi ne umete da radite svoj deo posla. Postavite se iznad njih i sačuvajte svoje mesto. 

  Bik (20.04-20.05)

  Dosta vas emocija očekuje danas na poslu. Neke vaše kolege će vam prirediti lepo iznenađenje i vi ćete prosto ostati bez teksta. Kod kuće se bavite nekim kreativnim radom i polako privodite kraju ono što trenutno radite. Za Bikove bi veoma lep i unosan posao bio pravljenje i dekorisanje kolača.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Vaša porodica primećuje da ste u oblacima i da se nešto kod vas na ljubavnom planu dešava i počinje polako da meša svoje prste. Sve ih zanima i žele što više da saznaju, a vi biste da zadržite za sebe i sebično uživate u tome. Razumite ih i nemojte se svađati sa njima zbog njihove radoznalosti.

  Rak (21.06-22.07)

  U poslednje vreme često upadate u verbalne konflikte sa mlađim kolegama od sebe. Nemaju toliko znanja i iskustva kao vi, a žele da se dokažu da mogu i znaju bolje i više od vas. Pokušajte da iskoristite današnji dan i lepo im objasnite ono što ne vide, jer su mladi. Prekinite rasprave i videćete koliko će vas više poštovati.

  Lav (23.07-22.08)

  Rešili ste da posle posla uputite prijateljima prijatan poziv i odete svi zajedno negde da uživate. Osećate se lakše ovih dana, jer imate utisak da finansijski problemi konačno popuštaju i želite da proslavite to sa dragim ljudima. Uživajte u provodu.

  Devica (23.08-22.09)

  Privlači vas osoba potpuno drugačija vama. Vi ste racionalni, realni i dosta ozbiljni, a osoba preko puta vas je u svojoj mašti, veoma nerealno gleda na stvari i dosta slobodnija od vas. Bez obzira na sve to, veoma ste privučeni i sada ne znate kako da se postavite i pitate se hoće li to uspeti vremenom. Ukoliko su neki fundamenti identični, površinske razlike se lako prevazilaze.

  Vaga (23.09-22.10)

  Vaša porodica ne razume vaš način života. Vi ste veoma slobodnog duha, ne drži vas mesto, imate potrebe da izlazite i družite i da ne dozvoljavate nikakve stege. Vaša porodica smatra da je nešto sasvim drugo za vas i zbog toga upadate u koflikt sa njima. Nekada ne vredi ni objašnjavati različitosti već se samo zaštiti.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Malo će vas drmati finansijski problemi zbog nekog ulaganja u priavatni kreativni biznis. U početku neće ići kako ste planirali, pa će svi vaši planovi za brzo zarađivanje da padnu u vodu. Ovde je važno da ne odustajete, već da ponovo sednete i dobro proučite plan i onda nastavite sporije. Prebrzo ste prvi put u sve to uleteli.

  Strelac (22.11-21.12)

  Osećate se dosta iscrpljeno zbog svega što vam se dešava na poslu. Pitate se dokle će to trajati, jer ne možete više da izdržite. Jedini savet koji mogu da vam dam jeste da istrpite i da svaki dan nakon posla odete i radite nešto što vas opušta i što vas tera da ne mislite ni malo.

  Jarac (22.12-20.01)

  Možda danas upadnete u raspravu sa koleginicom zbog njene preosetljivosti i dosta slobodnog načina razmišaljnja. Vi ste sigurni da imate pravo rešenje za predstojeći posao, ali ona je uporna da može posao da se reši dosta jednostavnije od vašeg predloga i kada krenete grublje sa njom, ona reaguje emotivno i tako vas ostavlja bez teksta. Pustite je da se smiri, jer i ona ima neke svoje probleme koje donosi sa sobom, a onda polako pokušajte da nađete najbolje iz oba predloga.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Možda vam se desi neko iznenadno putovanje. Neki će vas prijatelj zvati u posetu u njegov rodni grad. Vreme je da polako pakujete kofere i gledate šta ćete sve da ponesete. Vi ionako mnogo volite da putujete i ovo će vam istinski prijati. Osvežiće vas.

  Ribe (20.02-20.03)

  Prolazite kroz neku ličnu transformaciju i dosta ste senzitivni. Lako vas je povrediti i uvrediti, pa se klonite ljudi što je više moguće. I na poslu primećuju da ste se odaljili i svaki njihov pokušaj da vam priđu vi odbijate. Možda ne bi bilo loše da uzmete koji dan slobodno i odete malo do obližnje reke i nađete se sami sa sobom. Prijaće vam.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vremenska prognoza za 21. maj

  I narednih dana nastavlja se nestabilno, pravo majsko vreme, sa čestim pljuskovima. Sutra će i košava duvati. Ciklon će se premeštati preko severa Italije ka Nemačkoj donoseći Srbiji […]

  Srbija druga u Evropi po broju kockarnica

  Prema podacima Udruženja priređivača igara na sreću, u Srbiji ima 2.900 sportskih kladionica, što je tri puta više posmatrano po glavi stanovnika nego što je to slučaj u Italiji, pet puta […]