• Dnevni horoskop za subotu 29. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Vrlo ste zadovoljni u svome braku. Ukoliko niste u braku, razmišljate da osobu sa kojom ste zaprosite. Osećate da ćete sa nekim biti profitabilniji na svim poljima. Osećate da je mnogo lepše biti u zajednici i trenutno ste se okrenuli samo tome. Zajedništvo vam donosi boljitak na svim poljima.

  Bik (20.04-20.05)

  Ne bi me čudilo ukoliko vam se u skorije vreme desi neki dobitak. Imate vrlo lepe finansijske aspekte i sami ste ih svojom energijom i radom privukli. Na ljubavnom vas planu očekuje neki razgovor sa partnerom koji će umnogome pomoći vašoj trenutnoj situaciji u kući. Ostanite tako pozitivni i ne dozvolite da klonite duhom ni sekund.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Love is in the air! Ukoliko ste u vezi, ne bi me čudilo da razmišljate o braku sa dotičnom osobom. Zaljubljeni ste do ušiju i želite da provedete svaki mogući momenat sa tom osobom. Ukoliko ste sami, uskoro bi vam se mogao desiti susret koji će vam okrenuti život naglavačke. Uživajte u lepim dešavanjima.

  Rak (21.06-22.07)

  Ukoliko imate privatan biznis, sve vam ide kao po loju. Našli ste način kako da dođete do klijenata i vrlo ste zadovoljni i ponosni na sebe. Porodica vam sve vreme pomaže i svi zajedno radite na napretku. Zadovoljni ste zaradom i razlikujete se od drugih privatnika u tome što na svoj posao gledate kao na svoju porodicu i unosite mnogo emocija u njega. Svaka vam čast.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Nikad niste imali bolju komuikaciju sa ljudima oko sebe. Uspevate da kažete sve što mislite, a da ni u jednom trenu ne učinite da se suprotna strana loše oseti ili da se vi sami oslonite isključivo na svoj ego. Mnogo vam prija trenutna situacija. Odmara vas i primećujete i kako lakše nalazite vremena za sebe i za stvari koje volite da radite.

  Devica (23.08-22.09)

  Naporno ste radili i pronalazili ste se ljudima i sada vam se sve to polako vraća. Traženi ste od strane klijenata i uskoro vas očekuje i lepa novčana naknada za sve što ste radili. Ljudima je ugodno u vašem društvu jer znate da ih saslušate i da im pomognete na pravi način. Vaša će se finansijska situacija uskoro poboljšati.

  Vaga (23.09-22.10)

  Vrlo se mirno i opušteno osećate. Imate nalete samopouzdanja i njih maksimalno iskoristete za posao koji treba da završite. Iskoriste sve vaše estetske veštine kako biste unapredii svoj posao i svoj život. Vi ste esteta kom je važno i iz kakve se čase pije, i na koji se način obraća drugima i kako se nosi sa problemi. Negujte to ukoliko želite pozitivnost oko vas.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Dobićete neke veoma važne savete od osobe vama bliske. Primećuje kada vas neke sitnice koje vama neprimetno prolaze i osoba se trudi da vas natera da obratite pažnju na njih. Vi se dobro osećate i vrlo ćete rado prihvatiti svaku sugestiju. Saveti se tiču posla, tako da dobro obratite pažnju na reči koje ćete čuti.

  Strelac (22.11-21.12)

  Više mi je dosadno da se ponavljam, ali vi ste u ozbiljnoj priči o karmičkoj ljubavi. Ili ste je pronašli, ili ćete je pronaći, ali će vam promeniti život. Velika je verovatnoća da se krije negde među vašim prijateljima, neko ko vas već duže vreme posmatra i ko na sve načine pokušava da vam priđe. Samo ostanite otvoreni. Ne zatvarajte se ni slučajno. Za sreću je potrebno malo hrabrosti i ludosti.

  Jarac (22.12-20.01)

  Oštriji ste na jeziku u poslednje vreme i skloniste promenama. Osećate se veoma jako i Ego vam radi bez prestanka. U stanju ste da povredite neke ljude pokazujući koliko ste iznad njih. Svu ste tu energiju usmerili na posao i želite da istaknete svoju sposobnost i moć. Ne bi bilo loše da malo izađete iz uloge moćnika i pogledate šta radite okolini u kojoj se nalazite. Možda shvatite koliko grešite.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Možda je vreme da se okrenete unapređivanju svoga znanja i radu na sebi. Umesto da se trudite da budete na svakom mestu i znate sve što se dešava, izolujte se malo i okrenite se sebi. Niste ni svesni koliko će vam tako nešto prijati. Samim tim me ne bi čudilo da oktkrijete neki stvari o sebi koje do sada niste primećivali.

  Ribe (20.02-20.03)

  Okrenuti ste karijeri i na tom polju trenutno osećate najveće zadovoljstvo. Imate dosta posla, izvrsni ste u njemu i svi vas hvale. Dišete punim plućima kada ste okruženi svojim kolegama i prepuni ste pozitivnih ideja. Može da se desi ljubomora vaših prijatelja na vaš uspeh, ali se nemojte previše obazirati na to. Radite kako vam srce nalaže i verujte u sebe i ne može vam niko ništa.

  Autor: Plumun

  Horoskop by Plumun.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]