• Dnevni horoskop za nedelju 11. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Ukoliko ste sami, danas vam se možda desi da upoznate nekog, za vas, fatalnog partnera. Bićete privučeni seksulanom energijom osobe koju budete upoznali i potpuno će magijski da deluje na vas. Samo, vi ćete sakrivati vaše osećaje, jer sa emocijama ne umete najbolje da rukovodite.

  Bik (20.04-20.05)

  Možda vam se danas desi telefonski poziv neke vaše stare ljubavi. Ovaj poziv će vam potpuno preokrenuti dan naglavačke. Nećete se ni setiti šta ste sve planirali za danas da uradite. Pokrenuće bujicu emocija koju tada niste pokazali i izvući na videlo vašu povređenost koja je i dalje prisutna.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Postoji mogućnost da vam danas jave za neki posao koji niste priveli kraju. Iako je nedelja, može da vam se desi da vas nadređeni okrene telefonom i traži od vas da završite neku papirologiju. Ovo će da utiče na stanje u porodici, jer su vam vikendi dani koje provodite sa najmilijima. Pokušajte da se ne svađate, već da prihvatitie ono što se od vas traži i da što pre završite.

  Rak (21.06-22.07)

  Nemojte se danas svađati sa ukućanima. Imate aspekt da svađa nastane iz nekih potpuno banalnih razloga i naruši vam nedeljni mir. Nema potrebe za tim. A obratite pažnju i ako sedate za volan i nikako nemojte sedati nervozni i ljuti. 

  Lav ( 23.07-22.08)

  I pored trenutne mirne situacije na poslu, osećate se prilično nervozno i uznemireno. Možda vas je uznemirila neka osoba koju ste skoro sreli i koju poznajete jako dugo. Podsetila vas je na neke vaše boli i sada neprestano razmišljate o njoj. Nemojte sebe mučiti i okrenite se stvarima koje volite kako biste susret makli sa uma.

  Devica (23.08-22.09)

  Rešili ste da se danas posvetite sebi, učenju i radu. Osećate kako biste  mogli mnogo da postignete u završite ona poglavlja koja do sada niste uspeli. Bez obzira na vreme, vi ste se koncentrisali, jer znate da rokove koje imate ne smete da pređete, a i ne volite da kasnite ni u čemu.

  Vaga (23.09-22.10)

  Može da vam se desi da doživite danas osudu vaše porodice zbog vašeg načina života. Dosta ste otvorenijih i širih pogleda od njih i oni to ne razumeju, već vas stalno zapitkuju nešto i očekuju od vas da se pravdate. Nemojte se ljutiti na njih, već ih prihvatite takve, ali se nemojte ni pravdati ni preterano objašnjavati.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Imate potrebu da kažete kako se osećate, ali nekako ne možete. Želite sa drugima da podelite vaše emocije, ali vam se čini da je nekako glupo da ljudima “dosađujete“, pa sami tim to i izbegavate i sve gurate pod tepih. Nemojte to raditi, jer kroz vreme jedino možete sebi naškoditi. Otvorite se i glasno kažite kako se osećate.

  Strelac (22.11-21.12)

  Pošto ste tako lepo nagrađeni za svoj rad i trud, danas biste mogli da odvete vašu porodice negde na izlet da zajedno sa njima proslavite vaše uspehe na radnom mestu. Mogli biste ih odvesti na neko mesto blizu reke na pecanje ili eventulno u neki dobri riblji restoran. Prijaće i vama i njima dan u prirodi.

  Jarac (22.12-20.01)

  Osećate se kao pod kamenom odgovornosti i obaveza. Prosto vam neki teret sedi na srcu i ne znate kako da ga se oslobodite. Smatrate da vi treba da brinete o svemu i da sami možete da rešite apsolutno svaki problem. Žao mi je što ću da vas obavesitim da ne možete, a i ne treba sami da rešavate već da sa bliskim ljudima ili partnerom nađete najbolje rešenje za vaše muke.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Trebalo bi da se danas okrenete radu i učenju i da završite preostale obaveze, ukoliko studirate, ali ne možete. Misli vam svuda lutaju, a vreme prolazi. Pokušavate na sve moguće načine da se koncentrišete, ali pokretanje posla sa prijateljima iz neke vaše inovativne ideje vam je stalno u glavi i ne dozvoljava vam da se posvetite knjizi.

                      Ribe (20.02-20.03)

  Odnos sa partnerom vas je u poslednje vreme dosta promenio. Stalna koškanja i nerazumevanja su uzela daha. Nekako polako vam postaje sve drugačija i umesto emocija vi doživljavate vašu vezu racionalno i sada vam to smeta. Pitate se da li vam je i dalje stalo do partnera. Možda je došlo vreme da odlučite šta tačno da radite sa ovom vezom. Da li se boriti ili prekinuti?

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija