• Dnevni horoskop za nedelju 4. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Obratite danas pažnju na vašeg partnera. Možete biti nervozni, a partneru je danas potrebna pažnja, briga, lepe reči i vaša prisutnost. Oseća se veoma krhko, pa samim tim se i vi potrudite da se nađete i učinite dan veoma pozitivnim.

  Bik (20.04-20.05)

  Danas se odlično osećate. Imate potrebu da udovoljavate svojim čulima i tako i uradite. Okrenite se svojim hobijima i pozovite i prijatelje da vam se pridruže. Izbegavajte prepirke i veoma tačno i precizno izgovarajte ono što želite kako ne bi došlo do nerazumevanja između vas i vaših prijatelja.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Danas samo na ljubav mislite. Nadate se susretu sa osobom koja vam se sviđa i veoma ste uzbuđeni zbog toga. Razmišljate čime lepim da je obradujete, jer želite da kroz jedan poseban dar vidi koliko vam je stalo do nje i koliko želite da budete sa njom u kontaktu. 

  Rak (21.06-22.07)

  Sve dok je Merkur retrogradan preporučuje se da se razgovara sa što manje emocija, a što više razuma. Veoma lepo i staloženo, jer je ovo period kada dolazi do najviše nesporazuma. Tako da, iako ste kao Rak dosta emotivni, u razgovoru se sada trudite da budete razumni i staloženi kako energiju ne biste gubili na nesporazume sa dragim osobama.

  Lav (23.07-22.08)

  Rešili ste da umesto priče koliko vam je do nekog stalo, danas to i pokažete. Možda bi bilo lepo da voljenu osobu izvedete u centar grada u neki fin restoarn i pokažete kolika lafčina umete da budete. Iskoristite ovaj dan za uživanje u malim stvarima, šetnju gradom i častite sebe nekom sitnicom.

  Devica (23.08-22.09)

  Možda vas danas vaša porodica iznenadi nekim lepim darom. Možda dobijete nešto što ste dugo želeli i sada će vam se želja napokon ispuniti. A možda vam i porodica finansijski pomogne u onom vašem projektu ili renoviranju delu stana. Sve u svemu, danas vam se najverovatnije smeši novačni dobitak.

  Vaga (23.09-22.10)

  Danas blistate i u centru ste pažnje. Gde god da se pojavite ljudi se okreću za vama jer zračite fenomenalnom energijom. Veoma ste zadovoljni sobom i onim što radite. Lepom rečju privlačite druge i širite oko sebe pozitivne vibracije. Samo tako nastavite.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Okrenuli ste se radu na sebi. Prijatno se osećate u svom ambijentu i uzeli ste da radite stvari koje volite. Možda ne bi bilo loše da sednete i napišete faze kroz koje trenutno prolazite, a uveče da izađete sa društvom i podelite sa njima vaše misli i osećaje.

  Strelac (22.11-21.12)

  Ne drži vas mesto. Čim ste videli Sunce i lep dan, rešili ste da izađete malo iz kuće. Nabacite ranac na leđa, pozovite prijatelje i idite malo u prirodu. Ponesite neku klopu sa vama i provedite dan istražujući. Budite aktivni i nemojte previše sedeti jer vas to frustrira.

  Jarac (22.12-20.01)

  Neka komunikacija sa inostranim partnerima ili inostranstvom ne teče baš najbolje. Stalno dolazi do nerazumevanja i ne možete da završite posao koji ste započeli. Dolazi do prekida u komunikaciji ili do različitih pogleda. Mnogo vas sve to frustrira i nervira. S obzirom na Merkur, sve je moguće, a ja vam predlažem da se ne nervirate, nego da malo prolongirate dogovore i sačekate da Merkur postane direktan.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Danas vam se možda jave neki prijatelji koje ste upoznali u inostranstvu. Zvaće vas da provedete vreme sa njima i pokažete im vaše mesto. Bićete vrlo prijatno iznenađeni i jedva ćete čekati da im se pridružite. Uživajte u lepom danu.

  Ribe (20.02-20.03)

  Danas ćete uspeti na samo vama poznat načinda rešite probleme između vaših najdražih. Bićete vrlo pravedan i magičan sudija i svojim ćete rečima izvući najbolje iz obe strane i tako prekinuti svađe. To samo Ribe umeju, kada hoće.

  Autor: Plumun

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Pomoć dečacima obolelim od mišićne distrofije

  Na inicijativu Fondacije „Jedro” 55 poznatih domaćih muzičara, glumaca i drugih javnih ličnosti otpevalo je pesmu, a više od 100 učestvovalo je u snimanju spota sa ciljem da se prikupe […]