• Dnevni horoskop za nedelju 28. avgust

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Umesto da se odmarate, vi ćete se sa velikom strašću okrenuti privatnom poslu. Verujete da za uspeh ne smete gubiti vreme, pa ćete tako danas nedelju i odmaranje preskočiti. Želite da vam ono što ste zamislile uspe i nećete podići sve četiri u vis dok to ne postignete.

  Bik (20.04-20.05)

  Veoma ste lepo raspoloženi i jednom prijatelju ćete se naći u nevolji. Treba da date jedan prijateljski i iskren savet i pustite da emocije govore iz vas. Najverovatnije je u pitanju ljubavni problem, pa nemojte previše reflektovati svoj život na savet koji budete davali.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Danas vas očekuje lep provod sa porodicom. Veoma ćete kvalitetno provesti vreme zajedno i možda otići u neku kupovinu ili izaći negde na ručak. Vi ćete im prepričavati šta vam se u toku nedelje desilo i osećaćete se veoma povezano sa njima.

  Rak (21.06-22.07)

  Mesec se danas nalazi u vašem znaku u kom i vlada i vi ćete biti veoma brižni i okrenuti deci. Ako ne svojoj, onda deci ljudi koje mnogo volite. Igraćete se sa njima i prčati im bajke. Ova energija će vam pomoći da se oporavite nakon naporne nedelje na poslu.

  Lav (23.07-22.08)

  Zbog vaše nepažnje mogući su nepredviđeni troškovi. Obratite pažnju da li ste prekoračili brzinu, ili vezali pojas u kolima. Takođe obratite pažnju da li ste se parkirali na dozvoljeno mesto. Pripazite malo ovih da vam se ne desi da dajete novce bezveze.

  Devica (23.08-22.09)

  Ovo je vaše vreme za ljubav. Iskoristite ga. Nemojte se sklanjati sa strane, jer vas je strah. Nemojte pokušavati da išta racionalizujete i objasnite sebi da vam to sada ne treba, već se samo prepustite i uživajte. Odnos sa jednom osobom će na vas ostaviti dubok trag i učiniti veliku transformaciju.

  Vaga (23.09-22.10)

  Mnogo brinete u poslednje vreme. Razmišljate o svemu i svima. Razmišljajući gubite sebe. Pokušavate svima da udovoljite i to veoma loše utiče na vas. Često ste umorni i iscrpljeni, a zbog čega? Postavite sebi ovo iskreno pitanje i vidite da vredi žrtvovati se zarad drugih? Volite, ali se ne potčinjavajte.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Možda će vam neki prijatelj tražiti pozajmicu u skorije vreme. Iskreno vas savetujem da ne pozajmljujete ništa, jer postoji šansa da vam te pare ne vrate, a ne vredi uništavati prijateljstvo zarad para. Zar ne?

  Strelac (22.11-21.12)

  Već duže vreme razmišljate o unapređenju. Osećate da je sada pravo vreme za to, ali nikako da ga dobijete. Kada god pomislite da je sada vreme, nešto vam se prepreči i vas preskoče. Pokušajte da ne forsirate toliko to unapređenje i videćete kako će vam zasluženo doći.

  Jarac (22.12-20.01)

  Osećate veliki pritisak od partnera, jer ne dajete dovoljno pažnje koliko se od vas očekuje. Vi niste ni svesni koliko vam je potrebna nežna i emotivna osoba, ali vi ne umete svaki put da pokažete emocije koje su takvoj osobi potrebne. Nemojte se samo svađati i terati inat, već pokušajte da je saslušate i uvažite njene potrebe i mišljenja.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Posao na kom ste je dosta uticao na vašu promenu. Tek sada primećujete ono što sam vam drugi odavno govore. Sada počinjete da razmišljate da li je to promena koju ste želeli i koliko je ona pogodna za vas u ovom trenutku. Dobro razmislite pre donošenja bilo kakve odluke, jer kada povučete neki potez, teško ćete se vratiti nazad.

  Ribe (20.02-20.03)

  Pa vi ste zaljubljeni. Neko vas je potpuno začarao. Ono što vi umete da uradite drugima, sada je pred vašim vratima. Dan vam počinje i završava se kao san. Uživate u svakoj minuti, samo obratite pažnju da li ste dotičnu osobu idealizovali. Ako jeste, pokušajte da se malo prizemljite kako ne bi vremenom došlo do razočaranja.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija