• Dnevni horoskop za petak 16. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Muči vas nesanica, pa se tokom dana teže koncentrišete na poslu. Lako vam promiču važne stvari i to vas nervira. Pokušajte da ne brzate i uzmete malo odmora. Prijalo bi vam.

   

  Bik (20.04-20.05)

  Voleli biste da vas nešto pokrene. Osećate se isuviše tromo i sporo. Stalno iste stvari vam se dešavaju i počinjete da osećate blagu depresiju. Ne zaboravite, da biste doživeli nove stvari, morate izaći iz vaše zone komfora.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Lepe i magične stvari vam se dešavaju na poslu. Veoma neobjašnjive. Sve što pomislite, to dođe samo od sebe. Lako vam idu svi zadaci koje imate da zavšrite. Samo ostanite u takvom raspoloženju i neće biti problema.

  Rak (21.06-22.07)

  Ovih se dana pitate da li ste ispunili svoju svrhu do sada i pitate se šta je uopšte vaša svrha. Mnogo preispitavanja vas očekuje danas i sutra. Sve ste stavili na vagu i sada vagate. Umesto vaganja, pokušajte da osetite da li ste na pravom putu. Ipak ste emotivan znak, osećajte.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Malo ste klonuli duhom. Vi ste uvek nasmejani i razigrani, ali danas ste dosta sanjivi i spori. Ne znate šta vas je snašlo. Kreativna energija vam je na izmaku i sada ste zbunjeni. Potrebno je da se kao dete vratite onome što najviše volite i da se dobro poigrate. Pokušajte.

  Devica (23.08-22.09)

  Iako veoma razuman i racionalan znak, ovih vas dana muče emocije. Osećate se dosta slabašno i potrebne su vam lepe i blage reči od drugih. Malo ste usamljeni i zbunjeni, jer niste navikli na ovakvo stanje. Nemojte tražiti emocije okolo, već vi sami sebi priuštite za sebe nezaboravne momente.

  Vaga (23.09-22.10)

  Iako veoma dršuštven znak, danas imate potrebu da se malčice izolujete i stvarate magiju samo vama znanu. Želite da se posvetite sebi i svojim željama i to je potpuno u redu. Ukoliko se bavite nekon vrstom umetnosti, posvetite se danas samo tome.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Analiza, analiza, analiza… Danas ste rešili da samo analizirate svoj život. Mesec u Ribama hoće da donese takvu vrstu preokreta kod vas i da vas stavi na test kako biste sebe proverili. Samo polako, radite na sebi i videćete koliko blagodeti to može doneti.

  Strelac (22.11-21.12)

  Jedan Strelac uvek zna svoju svrhu, a ovih ćete dana da se izgubite u mislima i da negde tako otputujete. Vi ćete se prisećati svih svojih putovanja, razmatrati šta ste mogli da promenite i bićete usporeniji nego inače. I predlažem vam više introvertnosti nego ekstrovertnosti ovih dana.

  Jarac (22.12-20.01)

  Uf, jarac i emocije. Dosta teška kombinacija i nimalo laka ni za njega ni za druge. Danas ćete se baviti svojim emocijama i bolima koje ste doživeli. I treba da se posvetite tom delu, jer ga često gurate pod tepih i tako se možete ozbiljno razboleti vremenom. Otvorite se i istražite šta treba da iscelite.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Veoma ste nemirnog i slobodnog duha, ali ovih dana ćete se malo pirmititi. Bez obzira na vašu želju za akcijom i druženjem, više će vam prijati kafa, slatkiš i omiljena knjiga. Nemojte se boriti protiv tih potreba, nego ima se prepustit. Pa ni vi ne morate da zvrndate svaki dan.

   Ribe (20.02-20.03)

  Pravo vreme za vas. Vi sada cvetate. Doduše, osećate više nego inače, spava vam se, pa se probudite u toku noći iz neki razloga, ali se lako vratite snu. Mašta i magija su sada svuda oko vas. Iskoristite ovaj pun Mesec i napunite se vašom ribljom energijom.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]