• Dnevni horoskop za ponedeljak 10. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  I dalje vas drži vaša nervoza i izbegavajte konflikte na poslu. Dosta će se pričati o novcu i nekim zaostalim naknadama, pa ćete biti u mogućnosti da čujete nešto što možda do sada niste. Sve u svemu, vi pričajte što manje i ne ulazite ni u kakve rasprave.

  Bik (20.04-20.05)

  Možda danas dobijete veoma mudre i korisne savete od neke starije osobe. Ona će vam na fin način ponuditi rešenje za vaše trenutne probleme i najbrži mogući način da se iz njih izvučete. Samo osluškujte i ništa ne odbacujte. Niste u prilici da sedite na ušima.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Možda danas dobijete veoma koristan savet od oca kako da rešite ljubavne probleme koje trenutno imate. Iako će vam zvučati čudno, jer niste navikli da takve stvari delite sa ocem, sada se fokusirajte i polušajte. Ima i više iskustva i znanja od vas i možda zaista uspe da vam pomogne.

  Rak (21.06-22.07)

  Imate veliku podršku od strane vaše porodice kada je posao u pitanju. Vide koliko vam je teško i koliko se trudite i žele na sve moguće načine da vam pomognu. Plaše se za vas i vaše zdavlje, jer se mnogo nervirate i onda su tu za vas kada su vam potrebni.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Ne bi me čudilo da danas savetujete vaše dete u vezi sa nekim emotivnim problemima. Vidite da je dosta nekoncentrisano na rad i želite to da promenite. Lepim i iskrenim razogovorom ćete mu mnogo pomoći da uvidi neke stvari, jer je život tek pred njim i na ovaj način najbolje uči.

  Devica (23.08-22.09)

  U čitavom finansijskom ludilu, neviđenim potrebama i nedovoljnom zarađivanju, iskaču vaši kao spasioci da vam pomognu da se iz tih problema i izvučete. U početku nećete tako olako uzeti pomoć, ali ćete uvideti da vam je to jedini način da sebi pomognete i izvučete se iz trenutnog fijaska.

  Vaga (23.09-22.10)

  Danas ste vrlo svesni sebe i ljudi oko sebe i olako dajete savete i pomažete. Puni ste samopouzdanja i dajete sebi za pravo da se mešate tamo i gde ne biste trebali. U redu je dati savet i pomoći nekome, ali samo i isključivo onda kada je pomoć tražena. U drugom slučaju NE.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Počeli ste da razmišljate o troškovima koje imate i našli ste načina sebe malo da prikočite. Vidite da to što radite nije dobro i da ne vodi ničemu i našli ste načina sebi da kažete NE. Dobro je ako ste to uspeli, jer preterana potreba za trošenjem vas neće nikud odvesti sem u velike dugove.

  Strelac (22.11-21.12)

  Prijatelji se trude oko vas, trude se da vas raspolože, jer znaju da su skoro nešto gadno uprskali i sada bi da se iskupe. Vi ste još dosta nepoverljivi, jer poverenje ne dajete baš tako olako i ne želite da vam se ponove iste greške. Ostali ste sa nekolicinom kojom verujete, a prijatelje koji se trude ste rešili da stavite na testove, pa kako im bude.

  Jarac (22.12-20.01)

  Pokušavate drugačije da se postavite prema kolegama na poslu. Vidite da ste potrebni jedni drugima, a vi ste malo preterali prošle nedelje i znate da trenutno stanje nikuda ne vodi. Pokušavate da rešavate probleme, kada čujete da ih imaju. Da im se nađete, da objasnite sve što nije jasno i da nekako sanirate povrede.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Možete bežati, sakrivati se, putovati, predstavljati svoj život lepim koliko god želite, smejati se na silu, ali ako u sebi nosite nezadovoljstvo, džabe vam sve to. Ono će putovati sa vama, piti najbolja vina, jesti najbolju hranu, a kada se uveče svetla pogase, ostajete sami sa svojom mukom na grudima. Ne bežite od toga, već tražite načina da to rešite.

  Ribe (20.02-20.03)

  Sigurni ste u svaki svoj korak na poslu. Ne pitate se ni trenutak da li je to tako. Lepo vam sve to ide i puni ste samopouzdanja da će biti sve onako kako ste planirali. Samo, nekad nije loše malo povući ručnu i stati. Okrenuti se oko sebe i bolje pogledati. Ego ume ponekad da nas ponese daleko i da ne primetimo bitne sitnice pored puta koje pomažu u važnim trenutcima. Razmislite o tome.

  Autor: Plumun

  013info dnevni horoskop by Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]