• Dnevni horoskop za ponedeljak 12. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Ukoliko imate neke nedovršene sudske postupke u naredno vreme bi trebalo polako da se radi na njima. Iskoristite period koji dolazi da završite sve što imate sa sudom, jer su velike verovatnoće da će presuda biti u vašu korist. 

  Bik (20.04-20.05)

  Žudite za promenom. Ne možete više da izdržite na istom mestu sa istim ljudima, radeći iste stvari. Imate osećaj kao da ste se učaurili i i takođe kao da ste postali suviše tromi i nezainteresovani za svet oko vas. Pokušajte da se mrdnete jednim putovanjem. Onim koje dugo želite i za koje ste se dugo psihički pripremali.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Vi se skroz promenite kada se zaljubite. Doživite potpunu transformaciju, ali ne tako dobru za vas. Postanete zaboravni, ne završavate svoje obaveze na vreme, zapostavite porodicu i prijatelje i sada imate problem zbog toga jer se svi bune. Trgnite se malo. Zaljubljenost je divna, ali ne treba zbog nje uskratiti sve ostalo.

  Rak (21.06-22.07)

  Prosto ste iznenađeni koliko imate partnerovu podršku. U poslednje vreme vas bodri u svemu i navija za vas. Osećate se veoma mirno i zaštićeno. Komunikacija vam je fenomenalna. Imate utisak kao da vam čita misli. Defnitivno se dogodila neka transformacija u vašem odnosu i sačuvajte je i negujte što duže možete.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Ukoliko vam je nadređeni žena na poslu, možete očekivati veoma lepu saradnju sa njom, pa čak je tu priča i o nekoj iznenadanoj uplati, ali ako je nadređeni muškarac, obratite pažnju na to šta ćete i kako reći. Biće malo nervozan i veoma lako možete upasti u prepirku koja vam neće ići u korist.

  Devica (23.08-22.09)

  Dobra stvar kod vas je ta što kada se zaljubite vi se okrećete stvarima koje volite. Tada dobijate posebnu energiju da se bavite onim sitnicama koje niko ne razume i niko ne podržava. One sitnice koje drugi smatraju za gubljenje vremena. Tada vas baš briga za tuđe mišljenje i radite svoj hobi sa toliko ljubavlju da vam samo mogu zavideti. Samo nastavite tako.

  Vaga (23.09-22.10)

  Ozbiljno razmišljate o nekom svom privatnom biznisu. I sada za vreme retrogradnom Merkura, stavljate sve to na papir i pravite planove i skice. Veoma želite da stojite sami na svojim nogama. Razmišljali ste o svemu, skupili ljude i sada bi polako da krenete u akciju. Sačekajte da Merkur završi svoj retro hod, pa polako u nove pobede.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Danas imate osećaj kao da sve pogrešno govorite. Mislite jedno, a kažete potpuno nešto drugo i još vas pride svi pogrešno shvate. Svesni ste da ovo može da vas uvali u ozbiljne nevolje, ali ne znate kako da se izvučete, jer ne znate šta se desi na putu od misli do reči. Vi ste dosta strastvena osoba, pa pokušajte ono što izgovarate da kažete sa manje emocije. Možda bude bolje shvaćeno.

  Strelac (22.11-21.12)

  Opet ste se vratili u svoju formu na poslu. Opet sve ispočetka, ali možda će sada biti malo drugačije. Zaslužili ste dodatno poštovanje, a možda vam se smeši i neki put u inostranstvo. Povišica je tu negde oko vas, samo čeka da se pojavi, tako da vi nastavite da radite sve što ste do sada radili. Odličnim putem idete.

  Jarac (22.12-20.01)

  U poslednje ste vreme dosta zabrinuti za vašu porodicu. Dešavaju se neke velike transformacije i vi niste sigurni koliko su oni jaki da sve to izguraju i to vam je trenutno glavna preokupacija i najveća briga u glavi. Ukoliko ne možete lično da učinite ništa, pokušajte bar da saslušate one strane koje su u problemu. Nekad i sam razgovor zlata vredi.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Upleli ste se malo u mrežu misli. Svašta vam se nešto vrzma po glavi i polako se menjate. Sve to dosta utiče na vas i okolinu koja baš i ne možemo da vas prepozna. Često ste zamišljeni, što nije baš i vaša osobina. Prosto je došlo vreme promene i radite na tome veoma strpljivo i ne plašite se.

                      Ribe (20.02-20.03)

  Ne bi me čudilo da vam danas iznenadno legne neki novac od posla koji ste davno završili. Takođe me ne bi čudilo da vi to sakrijete i ne kažete nikome. Trenutno ste u fazi kada ne pričate mnogo i kada imate mnogo tajni. Umorni ste od osuđivanja drugih, pa ste rešili da im više ništa ne pričate i da radite ono što želite.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija