• Dnevni horoskop za ponedeljak 31. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Drži vas neka nervoza. Lako vas je izbaciti iz takta. Želite da bude sve onako kako ste zamislili i kada vas ne slušaju vi besnite i nervirate se. Ne možete drugima govoriti šta da rade i kako da se ponašaju. Možete samo svojim primerom pokazati kako vi mislite da bi trebalo.

  Bik (20.04-20.05)

  Guši vas posao na kom ste. Mnogo je negativne energije koju ne možete ni da objasnite i svi su nervozni i dosta sarkastični i ironični. Gubite se u svemu tome i ne možete da razumete ljude sa kojima radite. Dolazite kući nervozni i niste ni za šta.  Nećete moći još dugo tako da izdržite. Vreme je za donošenje ozbiljnih odluka.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Osećate se malo povređeno. Možda neka osoba koja vam se dopada vam ne uzvraća na način na koji biste vi to želeli i onda reagujete dosta emotivno što za vas i nije tako uobičajeno. Uživajte u toj emociji koju gajite prema dotičnoj osobi. Možda je suprotnoj strani samo potrebno još malo vremena i možda se samo mnogo plaši.

  Rak (21.06-22.07)

  Pokušavate partneru da dokažete da greši u nečemu i da to što radi ne utiče dobro na vašu porodicu. Mnogo ste se emotivno uneli u razgovor, toliko da vam izlete i neke ne baš prijatne reči. Na to će parnter odregovati jer sve vreme smatra da niste u pravu. Pokušajte da spustite loptu kako današnji dan ne biste proveli u svađi.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Doneli ste u kuću neki problem sa posla i ona vas i dalje drži. O tome razmišljate i odsutni ste. Ukoliko vas neko prekine u vašem razmišljanju, burnije reagujete i onda nikome nije jasno šta se zapravo dešava. Pokušajte da takve radnje privedete kraju i da se potrudite da stvari i muke sa posla ostavite tamo, a da se kod kuće posvetite svojima.

  Devica (23.08-22.09)

  Mnoge želje i planove imate. Svašta vam nešto pada na um, a niste baš u finansijskoj situaciji da to ispunite. Uvukli ste i vašeg emotivnog partnera u sve to pričajući mu šta vam sve treba i na taj način ga dosta opterećujete. Oseća se kao da ga pritiskate. Pokušajte da napravite spisak stvari koje vam trebaju, ali po prioritetu i krenite polako. Manje pričajte, više radite.

  Vaga (23.09-22.10)

  Neko iz vaše porodice vas je u skorije vreme uvredio. Rekao je nešto čemu se niste nadali da čujete, a najstrašnije od svega je što je rekao istinu na način na koji vam nije prijalo i sada ste počeli da ga izbegavate. Pokušajte da se suprotstavite i da rešite takav nesporazum jer će vremenom samo dovesti do toga da postanete vrlo besni na sebe što ste prećutali.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Pokušajte da smirite svoje misli i da se izborite sa svojim brigama. Zbog njih ćete lako planuti danas i lako ćete upadati u prepirku sa ljudima oko vas. Zbog nečega što vas muči, bićete veoma napeti i samim tim lako može doći do pucanja. Koliko god da je veliki problem, rešenje uvek postoji. Vodite se takvom mišlju.

  Strelac (22.11-21.12)

  Polako sa prijateljima. Mnogo im dopuštate i oni se osećaju da mogu da se ponašaju kako požele. Zbog toga ćete se uvrediti i naljutiti i naravno da ćete odreagovati. Morate da pokažete ljudima oko vas da moraju da imaju granice i da ne smeju da se ponašaju i pričaju baš sve što im padne na um, ukoliko ne znaju na pravi način da vam predstave.

  Jarac (22.12-20.01)

  Slabije se snalazite sa okolinom. Uvek morate da budete u pravu i mnogo ste tvrdoglavi. Ne dopuštate drugima da dođu do izražaja i lako stvarate neprijatelje. Proosto, ne bi bilo loše da neke poglede što pre promenite dok ne bude bilo kasno. Iako ste mnogo sposobna osoba, dopustite drugima da i oni pokažu svoju sposobnost i znanje.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Želje i mogućnosti vam se ne poklapaju. Niste sebi pripremili dovoljno slobodan teren za sve ono što biste voleli da radite i sada se osećate isftustrirano i ljuto. Od tog osećanja, trenutno nemate ništa osim što mnogo gubite i što prenosite negativnu energiju na ljude oko vas. Sedite i razmislite šta želite, čime raspolažete i šta je moguće uraditi.

  Ribe (20.02-20.03)

  Mnogo se opterećujete i ne možete sve da postignete i onda ste ljudi na sebe. Mislite da ne radite dovoljno i da se ne trudite, a zapravo je daleko od toga. Morate da budete realniji kada su vaše mogućnosti u pitanju. Ne idite van njih jer će vremenom doneti veliku količinu negativnosti i onda sve što se gradi će pasti u vodu. Budite makar malo realniji. 

  Autor: Plumun

  Horoskop by Plumun. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]