• Dnevni horoskop za sredu 14. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Ukoliko vam se danas desi da se posvađate sa nadređenima na poslu, jer smatrate njihove poglede i akcije veoma loše i nepravedne, pokušajte samo da ne preterujete u izgovorenim ružnim rećima i besu. Moglo bi da negativno utiče na vašu karijeru, a to vam ne treba.

  Bik (20.04-20.05)

  Opet vam se javlja mlađa osoba kojoj se dopadate. Veoma je uporna i ne želi da odustane. Vi i dalje ne znate kako da se postavite. Čas bi ušli u tu priču, a čas ne bi. Nemojte sebe toliko mučiti razmišljanjima i normama. Prepustite se. Mesec u Vodoliji sve dopušta.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Danas vas očekuje neko predavanje od strane starijih u vašoj porodici. Možda se vaš otac ne slaže sa nekim vašim pogledima, pa će imati potrebu da vam kaže kako on misli da treba. Nemojte se ljutiti i prepirati, ne zaboravite da su različite generacije u pitanju pa samim tim i različiti pogledi.

  Rak (21.06-22.07)

  Osećate  se kao da prolazite kroz neku bračnu krizu. Imate potrebu da menjate stvari iz korena. Želite da vaši odnosi budu dublji, jer se osećate kao da ste upali u neku monotoniju i ona vam mnogo smeta. Nemojte samo previše razmišljati, već delajte na način na koji najbolje umete. Ukoliko nešto osećate, verovatno ste i u pravu. Rak je veoma intuitivan znak.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Opet je priča o novcu. Sada vam se može desiti da vam bude ponuđen posao od strane nekog mlađeg prijatelja koji će vam garantovati da ćete biti odlično plaćeni. Prihvatite samo ukoliko je nešto iz vaše branše i ukoliko ste slično već radili, kako biste mogli da pratite. U drugim slučajevima preskačite ovu primamljivu ponudu.

  Devica (23.08-22.09)

  Vi biste išli svuda i družili se sa ljudima, a obaveze vam stoje nad glavom. Imate ih baš mnogo. Toliko toga preći, naučiti i napisati. Da stvar bude još gora, osećate pritisak od strane vaših najdražih, koji bez pardona vas podsećaju na vaše obaveze. Nemojte se obeshrabrivati. Prionite na rad, kako biste posle toga lakše disali. Ništa ne traje večno.

  Vaga (23.09-22.10)

  U glavi vam odzvanjaju reči neke starije osobe o odgovornosti koju treba da preuzmete na sebe, a vi bežite od toga. Mnogo je se plašite i ne želite da radite stvari za koje možete vi da budete prozvani. Možda je vreme da malo odrastete i prihvatite da sa svakom novom godinom dolazi i novi vid obaveza i odgovornosti. Vremenom će vam biti lakše. Samo dok led probijete.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Očekuje vas možda priliv novca iz inostranstva od nekog posla koji ste radili sa prijateljima. E sada postoji mogućnost da bude malo problema sa tim prijateljim i isplatama, ali biste svakako trebali da vidite novce na računu u skorije vreme. Nemojte previše ulaziti u poslovne ortakluke sa prijateljima. Ne mešajte te dve stvari, jer se na kraju ispostavi da ostanete bez jednog od to dvoje.

  Strelac (22.11-21.12)

  Danas želite da pokrenete neki novi projekat u vašoj firmi i sa puno entuzijazma i strasti govorite o tome. Smislili ste nešto potpuno novo i drugačije i sada pokušavate da motivišete i nadređenog i kolege da vam se priključe i da krenete u akciju. Nemojte samo odustajati u nameri i videćete da će se pokrenuti. 

  Jarac (22.12-20.01)

  Zaista prolazite kroz veliku dozu promena. Imate želju da preokrenete život naglavačke. Ispitujete se šta ste do sada uradili i koliko ste postigli i šta biste još mogli. Zatvorili ste se za okolne ljude a i za ljubav. Mislite da vam to sada nije potrebno ne gledajući da je to zapravo veliki strah od odbijanja. Pokušajte da ne gledate na život kao na matematičku formulu, već kao na skup događaja i osećaja.

  Vodolija (21.01-19.02)

  I dalje ste veoma reformatorski okrenuti. Sa prijatleljima ste rešeni da ućinite neko dobro delo i gledate kome biste mogli danas da pomognete. Možda ne bi bilo loše da jedan dan radite u azilu za napuštene životinje. Zajedno sa prijateljima se lepo provedite i učinite nekom dan lepšim i bogatijim.

   

   Ribe (20.02-20.03)

  Danas Ribe teže plivaju u bračnim vodama. Ne razumeju se najbolje sa svojom suprotnom stranom i želje su im različite. Pokušavaćete da rešite sve dogovorom i pričom, ali postoji mogućnost da neće ići baš tako lako. Suprotno strana će vam zameriti što zbog posla nemate vremena za nju, a vi ćete smatrati da te stvari mora da razume. Nemojte samo brzati rečima da ne biste rekli nešto zbog čega biste zažalili kasnije.

  Autor:

  Plumun

  013 info dnevni horoskop

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Pomoć dečacima obolelim od mišićne distrofije

  Na inicijativu Fondacije „Jedro” 55 poznatih domaćih muzičara, glumaca i drugih javnih ličnosti otpevalo je pesmu, a više od 100 učestvovalo je u snimanju spota sa ciljem da se prikupe […]