• Dnevni horoskop za subotu 1. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Danas vam dan protiče u druženjima sa bračnim drugom. Mnogo ste se okrenuli poslu i napokon je vreme da se malo posvetite jednom drugom. Izađite negde, potrošite koje novce, idite negde na ručak i napravite sebi jedan nezaboravan dan. Prijaće oboma.

  Bik (20.04-20.05)

  Dosta vam je svakodnevnice. Pruža vam se prilika danas da učinite nešto drugačije za sebe. Možda ne bi bilo loše da u dosluhu sa bliskim ljudima napravite neko druženje i pobegnete malo iz ove dosade. Nemojte se slučajno posvećivati poslu, već se okrenite malo zabavi.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Hajde, možete vi to. Možete da zasijate na lubavnom planu. Nisu vam sve lađe potoule i nemate razloga da verujete u to. Malo više hrabrosti i da vidite kako ćete sve prevazići. Nemojte da razmišljate na negativan način i videćte koliko ćete sve promeniti na tom polju. Samo hrabro. 

  Rak (21.06-22.07)

  Pravi porodični dan vas čeka. Ne bi me čudilo da vam banu neki vaši prijatelji ili rođaci potpuno nepredviđeno i da ste vi skroz nepripremljeni. Ne zabrovite da su takva druženja uvek najbolja i najoriginalnija. Uživajte danas sa svima njima, opustite se i zaboravite na brige.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Danas vas očekuje neka pozornica, ili imate dogovoreno da vodite neku radionicu, pa ćete biti u cetrnu pažnje, ili ćete se sasvim slučajno zateći negde gde možete biti u centru pažnje, ali vas to neće zaobići. Puni ste samopouzdanja, elana i želje da sijate. Emotivno ste spremni da prenesete sve svoje osećaje i ljudi će vas pomno slušati i pratiti.

  Devica (23.08-22.09)

  Baš od svih dana u nedelji, vi ste našli ovu da sređujete svoje račune  finansije. Zaokupirani ste njima i samo o tome mislite. Preračunavate i gledate šta i kako treba da sanirate. Ostavite sve to malopo strani i opustite se. Neće računi, a ni finansijski izveštaji nikuda pobeći. Divan je dan ,izađite napolje i uživajte u lepom vremenu.

  Vaga (23.09-22.10)

  Uspeli ste da rešite nesuglasice koje ste imali sa drugima i sada želite sa njma da rorvodite što više vremena. Iskoristili ste svoje diplomatske moći i sa vrlo malo pravih reči ste uspeli da smirite obe strane i rešite konflikte. Svaka vam čast na tome. Zaslužili ste mali odmor. 

  Škorpion (23.10-21.11)

  Dosta vam pitanja prolazi kroz glavu. Razmišljate o svemu i svačemu. Sve vam se vraća, sve što niste dobro rekli ili uradili, ljude koje ste povredili, ljude prema kojima niste bili korektni. Ono što vi treba da naučite jeste da prošlost ne možete da promenite, ali zato možete da menjate sadašnjost i da na nju maksimalno utičete. Ostavite prošlost da odmara tamo gde joj je mesto, a vi samo dišite plućima sadašnjosti.

  Strelac (22.11-21.12)

  Spremni ste za akciju. Sve obaveze ćete ostaviti po strani i rešeni ste danas  da učinite sebi dan baš onakvim kakvim volite. Pozovite drage prijatelje, otiđite negde u prirodu i uživajteu lepom danu. Ponesite mnogo hrane i pića, neku gitaricu i obvezno sve uz pesmu. Pustite malo mozak na ispašu i vaša istraživanja na poslu, duboko dišite i opustite se.

  Jarac (22.12-20.01)

  Možda ne bi bilo loše da popravite odnose koje imate sa kolegama tako što ćete ih pozvati na neki zajednički ručak ili neki vid provoda. Dosta ste hladni i ovim ćete ih potezom skroz kupiti , a usput ćete imati prilike da vidite ko šta zaista misli o vama. Zar to nisu dve muve jedni udarcem?

  Vodolija (21.01-19.02)

  Rešili ste malo da se trgnete i pogledajte svo život iz drugog ugla. Verovatno ćete primetiti sve one nepravilnosti koje su vam do sada delovale ok. Požurite sa promenom kako ne biste izgubili one vaše najdraže ljude. I sama promena će vama prijati. Pronađite neku drugu svrhu u svom životu i podignite ga na viši nivo. Možete vi to.

   Ribe (20.02-20.03)

  Nemojte dopustiti da opadnete sa energijom danas. Postoji mogućnost da budete imali potrebu da se uvučute u svoj svet i samujete. Kod svakog se drugačije manifestuje, ali bez obzira na sve pokušavajte da izbegavate samoću. Umesto odlaženja u sobu i povlačenja, vi se družite i izađite. Danas vam nije dobro da samujete.

  Autor: Plumun

  Horoskop by Plumun.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]