• Dnevni horoskop za subotu 15. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Veoma ste pokretački nastrojeni. Strastveni ste za svaku ideju koja će vam danas pasti na um. Nećete tako lako odustati, već ćete naći načina da pokrenete i ljude oko vas. Jedino obratite pažnju na ono što govorite da ne biste na taj način upropastili odličnu zamisao koju imate.

  Bik (20.04-20.05)

  Nervozni ste danas i lako reagujete na reči koje čujete i koje vam se ne dopadaju. Ne dopada vam se trenutno stanje oko vas i ono čini da budete izuzetno nezadovoljni. Jedino što trenutno možete uraditi jeste da se malo primirite i bolje sagledati stvari oko vas. Možda i nije sve tako crno.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Prijatelji će vas zvati danas da idete sa njima nekuda, a vama se baš i ne ide. Ne prija vam ovo vreme i želite da se malo osamite što baš i nije tako čest slučaj za vas. Nemojte samo burno odreagovati na njihovu upornost već im objasnite da želite malo da samujete. Potreban vam je odmor i iskoristite današnji dan za to. 

  Rak (21.06-22.07)

  Vikend stigao, a vi morate da radite. Imate mnogo obaveza i ne možete da ostavite to za neki drugi dan. Porodica je računala na vas danas i sada im teško pada što nemate vremena da im se posvetite. Možda će vam u nekom trenutku i biti malo naporni, ali razumite ih. Potrebna im je vaša pažnja i ne žele da vas dele čak ni sa vašim poslom.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Želite malo slobodnog vremena za sebe. Dugo već vremena ne možete to sebi da priušite i počinjete polako da pucate po šavovima. Zbog toga lako možete da upadate u konflikt sa vašim ukućanima. Objasnite im da vam treba malo vremena za vas i sklonite se negde hde vas niko neće uznemiravati i napokon se lepo opustite. Bićete kao novi nakon toga.

  Devica (23.08-22.09)

  Čekaju vas svađe na emotivnom planu. Ne slažete sa mišljenjem vašeg partnera i na sve načine pokušavate da dokažete da ste u pravu. Problem je što umete da budete veoma sarkastični, ironični i pomalo nadmeni i samim tim još više povređujete partnera. Ne budite toliko osuđivački nastrojeni kako ne biste ostali sami.

  Vaga (23.09-22.10)

  Skloni ste svadjanju i nekim velikim promenama u porodici. Trenutna situacija vam ne prija i bunite se protiv nje. Pokušavate da stanete za sebe i da je dozvolite da vam drugi govore sta i kako da radite. Samo se potrudite da svog partnera ne mešate u prepirku jer će samo dodati ulje na vatru.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Komunikacija vam neće biti jača strana danas. Reagovaćete veoma ishitreno, nećete slušati suprotnu stranu ili čete čuti ono što želite da čujete. Držaćete govore koje druge ne zanimaju i samo ćete ih time nervirati. Imačete potrebu da sve prokokentarišete, čak i ono što vas se ne tiče. Ne bi bilo loše da se danas malo primirite, mislite pozitivno i posvetite se sebi.

  Strelac (22.11-21.12)

  I dalje vas muče finansije. Ne možete da izađete sa trenutnom situacijom na kraj i to vas sve čini veoma nervoznim i nezadovoljnim. Pokušavate da nađete neki način, ali sve što smislite vam ubrzo i propadne i to vas još više frustrira. Pokušajte da ne razmišljate toliko o tome i da ne mučite sebe, jer ovim tempon ništa nećete moći da rešite.

  Jarac (22.12-20.01)

  Neslaganja sa vašim najdražima će danas kulminirati. Nećete više moći da se sudržite i počećete na svoj način, koji je dosta strog i odsečan, da prekidate druge dok pričaju i dokazujete um koliko nisu u pravu. Možete čak i da malo preterate u tome, pa da baš dovede do ozbiljne prepirke. Pokušajte da malo popustite i da je dozvolite sebi da kažete neke stvari zbog kojih ćete se posle kajati.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Nervozni ste i nezadovoljni i zato imate potrebu da svima držite neka predavanja i filozofirate. Bićete veoma teški za okolinu danas i uopšte nečete biti spremni na kompromis. Drugi će vas izbegavati kada to primete i to če vas još više ljutiti. Umesto što ste okrenuti drugima, okrenite se sebi i vidite zašto ste toliko nezadovoljni i šta možete da uradite povodom toga.

  Ribe (20.02-20.03)

  Danas bi vam bio idealan dan da provedete vreme sa prijateljima. Pripremite neku lepu klopu i pozovite ih na druženje, samo nemojte dozvoliti da krene priča oko finansija jer postoji mogućnost da ta energija pokrene konflikt. Sve u svemu, družite se danas i uživajte u društvu dragih prijatelja.

  Autor: Plumun

  Horoskop by Plumun.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]