• Dnevni horoskop za subotu 17. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Iskoristite dan za odmor i privođenje kraju svih vaših unutrašnjih problema. Budite iskreni prema sebi i pokušajte da razrešite nedoumice koje spavaju u vama. Kako biste naredni dan počeli aktivno, prvo treba završiti sa strahovima unutar vas.

  Bik (20.04-20.05)

  Obratite pažnju na prijatelje. Neki od njih su veoka neiskreni prema vama i možda ne bi bilo loše da sa njima pokušate sa rešite problem. Velika je verovatnoća da ćete morati prijateljstvo da privedete kraju, ali ako ste nešto naučili tokom druženja sa tom osobom, vi ste u velikom plusu.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Svi počinju svoj vikend, a vi znate da imate još nedovršenog posla. Nemojte da vas mrzi, već prvi deo dana posvetite završavanju istog. Veoma je bitno da danas pozavršavate svoje obaveze i da ih ne ostavljate za posle.

  Rak (21.06-22.07)

  Obećali ste porodici neki kraći odlazak do jezera ili reke. Danas je veoma lep dan, pa im učinite i nemojte im govoriti neistine. Spakujte sw i provesite lep dan pored reke ili neke vodene površine. Držite do svojih obećanja i polako ih privodite kraju. Rakovika je svrha postojanja u porodici.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Pokušajte da se danas bavite sobom i privedite kraju vaše nedoumice koje imate sa sobom. Lep je dan, pa izađite negde sa društvom, jer vam je to potrebno i učinite sebi dan lepim. Veoma je važno da nakon ovog dana učinite da se osećate lakšim, što znači da odbacite staru kožu i obučete novu.

  Devica (23.08-22.09)

  Nemojte se više svađati sa partnerom. Jeste da je razlika u pogledima i razmišljanjima velika, ali pokušajte da malo razumete suprotnu stranu. Možda ima prava kada vam nešto govori. Niste vi uvek ti koji najbolje znaju. Poslušajte i razmislite, ali privedite kraju prepirke. Samo vas koče u napredovanju.

  Vaga (23.09-22.10)

  Možda je došlo vreme da menjate posao. Niste baš zadovoljni trenutnom situacijon, a ni zaradom. Već duže vreme se kanite da nađete nešto bolje, ali vas je strah od nemanja i zato se stalno kočite. Iskreno, nemate razloga za to, pogledajte malo danas oglase i internet, sve je moguće, pa i vi da nađete bolji posao.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Upali ste u vezu koja vam isisava energiju. Suprotna osoba bez pardona uzima ono što joj odgovara, a vi ne dobijate ono što vam treba zauzvrat. Dosta vam sve to već teško pada i osećate se umorno. Danaa bi bio idealan dan da popričate sa partnerom i vidite šta dalje. Nastavak ili prekid. Budite jaki.

  Strelac (22.11-21.12)

  U poslednje vreme imate dosta svađa u porodici. Često se budite i dan započinjete svađom. Sve vas to polako frustrira i ne možete još dugo da izdržite. Imate utisak kao da neko ograničava vašu slobodu i da se meša tamo gde ne treba. Danas privedite svađe kraju i stanite za sebe. Objasnite svoje mesto i ne dozvolite da vas iko gleda manje ravnopravnim.

  Jarac (22.12-20.01)

  Danas vam preporučujem da pazite šta govorite. Reči imaju veoma moćno dejstvo i važno je da naučite kako da se obraćate sebi i drugima. U suprotnom, možete prizvati nešto što vam se baš i neće dopasti. Danas razmišljajte o tome da prekinete da govorite veoma jake i zvučne reči, već ubacite reči isceljenja. Pomoći će i vama i drugima. Lepa reč i gvozdena vrata otvara.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Nemojte više toliko para trošiti na neke svoje lude bubice. Imate potrebu da troškarite velike sume novca na stvari koje vam kasnije neće trebati i da gomilate bez razloga. Naučite se malo štednji, jer se lako stvari preokrenu i onda shvatite koliko bi vam značilo da ste u pojedinim situacijama manje trošili na nepotrebne sitnice.

   Ribe (20.02-20.03)

  Osamili ste se i to vam prija. Okrenuli ste se stvarima koje volite da radite. Predlažem vam da danas odete do neke reke i meditirate. Odlično je vreme za to i vi ćete se nakon toga osećati bolje i napunićete se energijom za naredne dane. Posvetite se svom biću, koliko god to nekima sebično zvučalo.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija