• Dnevni horoskop za subotu 22. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Ovo vreme baš loše utiče na vas. Lako se iznervirate i planete. Moguće su vam glavobolje danas, jer ćete imati utisak da vas sve oko vas nervira. Bićete veoma razdražljivi i nervozni. Izbegavajte neke kontakte danas, jer lako možete da napravite neku štetu koja se posle teško ispravlja. Obavezno se danas bavite sportom.

  Bik (20.04-20.05)

  Ustali ste na levu nogu. Ukoliko radite subotom, obratite pažnju na to šta pičate na poslu. Bićete veoma svađalačke prirode i nećete lako moći da se oduprete tom nagonu i toj potrebi. Ukoliko ne radite, lako može da vam se desi da se na pijaci ili u prodavnici posvađate sa prodavcem jer nije uradio nešto kako valja. Najpametnije vam je da ujutru prvo popijete veliku šolju kafe i pročitate novine i onda krenete za obavezama.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Želeli biste da pomognete na neki način i da se priključite nekoj organizaciji i da negde volontirate, ali vas brinu vaše finansije jer znate da to ne donosi novac, a vama je trenutno neophodan. Zovu vas prijatelji da im se priključite u takvom iskustvu, a vi i pored želje za tim, morate naći neki način da poboljšate svoje finansije. Ne znate šta da radite jer biste voleli i da pomognete nekome, ali trenutno nemate vremena za to. 

  Rak (21.06-22.07)

  I dalje mnogo posla i malo vremena za najbliže. To se pogotovo ispoljava ukoliko imate privatan biznis. Mnogo posla, trudite se da sve opstane i ne spavate danima zbog toga. Vaša porodica trpi i mnogo se bune zbog toga, ali vi trenutno nemate sluha za njihove potrebe već gledate kako da izađete na kraj sa svim obavezama. Ne odustajte koliko god da vas ne razumeju

  Lav ( 23.07-22.08)

  Imate utisak kao da niko nema sluha za vaše reči i vaše ideje i potrebe. Prenatrpani ste poslom i ne stižete da dišete, a ostali vam samo nabacuju još obaveza. Ako se ovako nastavi počećete da pucate po šavovima, a to neće biti dobro. Sve vaše ideje trenutno padaju u vodu jer nemate vremena za njih. Pokiušajte da nekako usporite i da se manje nervirate.

  Devica (23.08-22.09)

  Upali ste u finansijsku krizu. Svašta vam nešto treba, a para nema na vidiku. Ne znate kako da dođete do još posla ili do jednog ali vrednog. U pronalaženju vam pomažu vaši prijatelji jer vide koliko loše ova besparica utiče na vas. Traže zajedno sa vama i trude se na sve načine da učine da vam bude bolje. Čuvajte svoje prijatelje.

  Vaga (23.09-22.10)

  Okrenuti ste karijeri i poslu i ništa vas drugo ne zanima. Čak, nemate ni vremena za vašeg partnera i polako tu pravite veliku distancu. Partner bi da vas viđa i da provodi vreme sa vama, a vi u glavi imate samo jedan cilj. Ukoliko odreaguje kako ne treba vi se samo povučete i nastavite po svome. Ne znam koliko ćete još izdržati ovim tempom.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Okrenuli ste se poslu. Sve svoje potrebe i frustracije lečite na taj način. Samo da nešto radite i da zaokupirate svoje misli. Svoju potrebu za slobodom, svoje poglede, stvari koje vam fale, sve ste rešili da stavite sa strane i posvetite se samo radu. Sa jedne vas strane podržavam i treba da radite, jer rad zna da izleči, ali ne bi bilo dobro da u tome preterujete.

  Strelac (22.11-21.12)

  Neki vas ljubavni problemi more. Neko se mnogo mota oko vas koga smatrate prijateljem i ne odustaje. Vi sada ne znate šta da radite i kako da se postavite. I bi i ne bi. Osoba je veoma uporna i stalno vam nešto predlaže, trudi se da bude tu za vas i da brine o vama, a vi se još oporavljate od neke prethodne veze. Možda ne bi bilo loše da kažete osobi kako stvari stoje i da probate da se pustite i dozvolite da vreme učini svoje.

  Jarac (22.12-20.01)

  Uvek se vrtite oko sličnih stvari. Posao, karijera, porodica i ljubav. Sve vam je smućkano u jedan veliki balon. Samo, zbog svojih pogleda, stavova i strahova vi se klonite emotivnog dela. Nemojte mnogo bežati, jer tako možete vremenom da se razbolite. Vi ne možete da pobegnete od sebe, gde god da se nalazite i šta god da radite. Ako nastavite ovako, vremenom možete sebi da stvorite ozbiljne zdravstvene probleme i šta onda? Bolje                             iskren i otvoren razgovor, nego lekar jednog dana.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Misli i izgovoreno vam nisu u balansu. Jedno želite i mislite, a drugo govorite. Ljudi oko vas imaju zbog toga osećaj da lažete i da ste dvolični. I sami znate da nije tako, ali da za neke vaše želje treba imate hrabrosti i treba pustiti glas. Pokušajte da pitate sebe šta zaista želite i onda krenite samo to da govorite kako biste privukli pravu energiju i kako bi vam se to i desilo.

  Ribe (20.02-20.03)

  Očekuju vas neki nagli troškovi na koje niste računali. Možda vam dođu neki dodatni računi koje morate da platite ili neko iz vaše porodice potroši neki novac koji nije trebao. Takođe, pripazite pri kupovini, jer ste u ovom periodu i sami skloni troškarenju bez razmišljanja, a posle ćete se hvatati za glavu kada dođu računi. Samo polako i pametno sa novcem.

  Autor: Plumun

  Horoskop by Plumun. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sindikati traže povećanje plata prosvetnim radnicima

  Reprezentativni sindikati u prosveti saopštili su danas da očekuju hitno zakazivanje sastanka o povećanju plata prosvetnim radnicima, jer dogovoreni, koji je trebalo da bude održan 15. jula, nije […]