• Kako da gledate YouTube na telefonu, a da ne potrošite sav mobilni internet (VIDEO)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Google je ažurirao svoju Chrome mobilnu aplikaciju za Android koja će svim korisnicima doneti brže učitavanje video-snimaka, kao i do 50 odsto manjeg trošenja mobilnog interneta.
  – Poboljšanja koje donosi Chrome 52 verzija najviše se primete na kraćim video-snimcima – ističu iz Google-a.

  Brzina učitavanja stranica je drastično poboljšana, pa je tako istom snimku u prethodnoj verziji Chrome-a trebalo minut i 13 sekundi za učitavanje, a u aktuelnoj svega devet sekundi.

  Smanjenje potrošnje interneta moguće je uključiti u podešavanjima (Settings>Data Saver>On), a na taj način se može sačuvati i do 50 odsto podataka.

  Kako biste sačuvali svoj mobilni internet, predlažemo vam da odmah ažurirate Google Chrome za Android. Ako ga ne koristite, besplatno ga možete preuzeti OVDE.

  – Poboljšanja koja donosi Chrome 52 verzija najviše se primete na kraćim video-snimcima – ističu iz Google-a

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vremenska prognoza za 21. jul

  U nedelju promenljivo, toplo, sparno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim ujutro i pre podne, dok se posle podne očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. […]

  Gužve na graničnim prelazima, u koloni i do dva sata

  I ovog vikenda su velike gužve na graničnim prelazima između Srbije i Mađarske. Najviše se čeka na ulazu u Srbiju, oko sat vremena, dok je zadržavanje na Horgošu na izlazu iz zemlje oko 30 […]