• EXIT fanovima daje priliku da svaku petu ulaznicu dobiju na poklon!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već danas počinje omiljena „4+1” akcija fanova EXIT festivala. U ovoj, omiljenoj akciji fanova, društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Akcija se odnosi na ulaznice za ceo festival, bilo da su to četvorodnevna ili petodnevna za EXIT, trodnevna za Sea Dance ili EXIT Avantura ulaznica koja objedinjuje ova dva festivala u Novom Sadu i Budvi. Bitno je samo da svih pet ulaznica budu iste, pa kombinovanje različitih vrsta ulaznica i festivala nije moguće. Akcija „4+1“ će trajati dok se ne rasproda za to predviđen veoma ograničen broj paketa koji svake godine nestanu za svega par nedelja!

   

  Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) već su u prodaji po promotivnoj ceni sa 50% popusta, od 6.990 dinara, dok su od danas u prodaji i petodnevne ulaznice za festival, koje obuhvataju i Day Zero sa nastupom sastava The Killers (5-9. jul) po ceni od 8.490 dinara. Svi koji već imaju četvorodnevnu ulaznicu, a žele da je nadograde na petodnevnu i tako gledaju i velike Kilerse uživo, mogu da kupe Get EXITed dodatak po ceni od samo 1.490 dinara (parter). Oni koje zanima samo koncert Kilersa i Day Zero, mogu da kupe i pojedinačne ulaznice za taj dan po ceni od 2.990 za parter, 4.990 za Fan Pit i 12.000 dinara za Gold VIP. Akcija „4+1“ odnosiće se i na ulaznice za EXIT Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance), gde će društvo koje kupi četiri ulaznice za Avanturu po ceni od 7.490 dinara, petu dobiti na poklon. Karte se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

   

  EXIT će ove godine početi dan ranije, u sredu, 5. jula na tzv. nultom danu festivala, kad nas očekuje spektakl godine i nastup sastava The Killers, a njima će se do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.

   

  EXIT nagrađuje najbolje ideje za Viber stikere!

  Svi pratioci Exitovog javnog četa na Viberu (viber.com/exit) koji u ovom momentu broji preko 1.1 miliona pratilaca mogu da učestvuju u kreiranju novog paketa EXIT stikera i tako osvoje VIP ulaznice za festival i ostale vredne nagrade. Najbolji predlozi do pet reči koje korisnici pošalju do 14. maja biće u paketu novih EXIT Summer of Love 2017 stikera! Svako ko želi da učestvuje, potrebno je da ode na Exitov javni čet na Viberu i tamo  klikne na ikonicu za privatnu poruku, a EXIT pomoćnik će ga provesti dalje kroz par lakih koraka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Najviše poskupeli – frizeri

  Cene proizvoda i usluga lične potrošnje u junu 2024. godine, u odnosu na maj 2024. godine, u proseku su više za 0,1%. Potrošačke cene u junu 2024. godine, u poređenju sa istim mesecom prethodne […]