• Haos na aerodromu Nikola Tesla: Putnici evakuisani zbog greške

  Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla velika je gužva i vanredne su okolnosti jer su zbog sigurnosnog propusta, kako su za N1 rekli neki od putnika, trenutno svi avioni prizemljeni, svi putnici iskrcani i ponovo vraćeni na pasošku kontrolu. Er Srbija večeras je saopštila da je „usled greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika“, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije naložilo vanredni pregled odlaznog terminala.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Haos na aerodromu Nikola Tesla: Putnici evakuisani zbog greške
  Foto: Pixabay

  Putnici koji su bili ukrcani na nekim od letova, iskrcani su i upućeni ponovo na pasoške kontrole jer se, kako im je prenela posada, dogodio bezbednosni problem.

  „Bili smo ukrcani u avion, spremni da poletimo, i onda nam je pilot rekao da moramo svi iz svih aviona nazad na nove kontrole“, rekao je za N1 jedna od putnika.

  Na odlaznom terminalu aerodroma zato je trenutno velika gužva, a veliki broj putnika čeka da ponovo bude uspostavljen normalan red i saobaraćaj.

  Potencijalna odstupanja od reda letenja u večernjem i jutarnjem talasu

  Usled greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi beogradskog aerodroma, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije naložilo je danas popodne (nedelja, 21. januar 2024. godine) vanredni pregled odlaznog terminala Aerodroma Nikola Tesla Beograd, saopštila je Er Srbija.

  Usled pomenutog vanrednog pregleda, moguće je da će doći do odstupanja u planiranom redu letenja u večerašnjem i sutrašnjem jutarnjem talasu saobraćaja Er Srbije. Očekuje se, kako je precizirano, da će pojedini letovi u jutarnjem talasu kasniti i do dva časa.

  Nadležne službe Er Srbije u saradnji sa službama kompanije Belgrejd erport, dodaje se, preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja.

  „Er Srbija žali zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuje putnicima na razumevanju. Za putnike na letovima čije je vreme poletanja pomereno za više od dva časa, srpska nacionalna avio-kompanija obezbediće posluženje, a sve one koji su izgubili svoje konekcije kompanija preusmerava na alternativne letove.“

  Za više informacija, kompanija je zamolila putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]