• HETVEN ÉVESEK TALÁLKOZÓJA

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Már több mint egy évtizedes hagyomány Hertelendyfalván, hogy október utolsó vasárnapján a református templomban megtartják a 70 évesek találkozóját. Ez egy szép alkalom az őszi időszakban, hogy összegyűljenek azok, akik ez évben töltötték, vagy töltik be hetvenedik életévüket. 

  A hagyományos találkozó idén sem marad el, október 29-én a református templomban 10 órakor kezdődő istentiszteletre várják a szervezők mindazokat, akik szeretnék viszontlátni 70 éves kortársaikat, közösen felidézni emlékeiket, visszaemlékezni a régi barátokra. 

  Az istentiszteletet követően a helyi Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesületben folytatják a találkozót.

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  Már több mint egy évtizedes hagyomány Hertelendyfalván, hogy október utolsó vasárnapján a református templomban megtartják a 70 évesek találkozóját.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sindikati traže povećanje plata prosvetnim radnicima

  Reprezentativni sindikati u prosveti saopštili su danas da očekuju hitno zakazivanje sastanka o povećanju plata prosvetnim radnicima, jer dogovoreni, koji je trebalo da bude održan 15. jula, nije […]

  Za mesec dana 1.245 požara na otvorenom

  Pomoćnik načelnika Uprave za Vatrogasno-spasilačke jedinice Davor Vidović izjavio je danas da je u prethodni mesec dana bilo 1.245 požara na otvorenom, što je iziskivalo veoma velike napore i […]