• Horoskop za četvrtak 22. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Danas vam se ne sme previše verovati. Zbog nekih ličnih stavova, želja i ciljeva bićete skloni da slažete bez razmišljanja. Bićete vođeni mišlju da je laž jedino rešenje za vas i nećete se libiti ni sekunda da je iskoristite. Dobro razmislite koliko laž zaista može doneti dobro.

  Bik (20.04-20.05)

  Budite veoma oprezni danas. Postoji mogućnost da vas neki vaš prijatelj prevari i pokuša da vam neplanirano uzme neki novac. Možda vam dođe sa tužnom pričom kako mu treba pozajmica koju će sigurno vratiti, ali se nemojte zavaravati. Ne dozvolite da vas iko hvata na sentiment i ne pozajmljujte novce.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Čeka vas danas neka sumaglica na poslu. Mislili ste da će doći do unapređenja i boljitka, ali trenutno ništa od toga. Ništa vam nije jasno i ne znate šta se dešava i zašto je vaš put preprečen. Nemojte se nervirati i pazite šta pričate. Ne pokušavajte da ogovarate, jer će vam se vrlo brzo obiti o glavu.

  Rak (21.06-22.07)

  Imali ste neke planove da odete negde na put i sada je to odjedanput propalo. Nekako se sve olako izmaklo kontroli i sada i oni koji su hteli da idu više neće. Ukoliko i ne žele, a vama se i dalje ide, idite sami. Nemojte zavisti ni od koga i zašto bi nešto u šta ste ulagali propalo, samo zato što su se okolnosti malo promenile?

  Lav ( 23.07-22.08)

  Postojaće velika verovatnoća da ćete se danas razočarati u neke svoje ideale i neke prijatelje. Otvorićete oči i videti da to baš i nije onako kako ste mislili i kako su vam pričali. Najviše će vas zaboleti za prijatelje, ali nemojte nikad zaboraviti da to nije vaš gubitak, nego njihov. Vi ste sada samo na dobitku.

  Devica (23.08-22.09)

  Toliko se trudite na poslu i ništa. Nikako da postignete rezultate koje ste želeli. Uvek vas nešto koči. Polako postajete isfrustrirani i tako još lakše pravite greške. Nemojte biti nestrpljivi. Ima raznih perioda i svaki donosi nešto na čemu možete učiti. Gledajte na prepreke kao na velike učitelje i videćete da neće biti problema.

  Vaga (23.09-22.10)

  Taman kada ste sredili svoj privatni život, nastaju problemi na poslovnom. Toliko ste se spremali i želeli da odete na taj poslovni put i sada vam je neko postavio nogu i zamenio vas. Čuli ste razne priče zašto i kako, ali su verovatno sve same laži. Nemojte se nervirati jer od toga nemate ništa, već pokušajte iskreno da razgovarate sa svojim nadređenim.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Osetićete se veoma povređeno i ljuto kada bidete saznali da su vas i partner i porodica nešto slagali. Pokušali su da učine nešto van vašeg znanja i to sve u objašnjenju da je tako za vas najbolje. Šta god da vam kažu i koje god izgovore da imaju, neće vas sprečiti da se osetite izdanim i povređenim.

  Strelac (22.11-21.12)

  Danas ste na poslu na meti ogovaranja. Kolege bez pardona izmišljaju priče o vama. Najverovatnije su ljubomorni na vaše skorašnje uspehe i sada im je ovo jedini način da opravdaju svoj nerad. Nemojte se mnogo uzrujavati i nemojte davati značaju. Takođe gledajte svoja posla i ne stupajte previše sa njima u kontakt.

  Jarac (22.12-20.01)

  Danas se osećate dosta izgubljeno. Lako zaboravljate šta ste hteli reći i celi dan ćete se osećati kao u nekoj magli. Niste navikli na to, jer ste osoba koja uvek ima spreman odgovor i vi prosto ne grešite u svojim procenama, a danas vam se lako može desiti da zaboravite i gde ste ostavili šoljicu za kafu. Svi imamo ovakve dane i nemojte biti prestrogi prema sebi, već se malo primirite i videćete da će proći.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Dosta ste novca ulagali u neki svoj hobi i nešto što volite u nadi da ćete moći od toga da napravite nekakav biznis, ali za sada ništa od toga. Ljudi koji su vam obećavali da će vam pomoći su vam okrenuli leđa i dokazali vam koliko su skloni laganju. Pokušajte da se ne nervirate kako ne biste imali problema sa prtitiskom, već gledajte sa vedrije strane i razmislite šta možete da iskorsitite od onog sto imate.

   Ribe (20.02-20.03)

  Vreme je za otkrivanje nekih pordočnih tajni i laži. Danas možete doći do nekakvih informacija i istina u vezi sa vašim najbližima što će vam totalno promeniti pogled prema njima. Nemojte samo biti isuviše kritični i pre nego što ih osudite dozvolite im da kažu svoj deo priče i budite otvorenog uma.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sindikati traže povećanje plata prosvetnim radnicima

  Reprezentativni sindikati u prosveti saopštili su danas da očekuju hitno zakazivanje sastanka o povećanju plata prosvetnim radnicima, jer dogovoreni, koji je trebalo da bude održan 15. jula, nije […]

  Za mesec dana 1.245 požara na otvorenom

  Pomoćnik načelnika Uprave za Vatrogasno-spasilačke jedinice Davor Vidović izjavio je danas da je u prethodni mesec dana bilo 1.245 požara na otvorenom, što je iziskivalo veoma velike napore i […]