• Izdat nalog za hapšenje osumnjičenog za pretnje novinarkama Kurira

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Drugo osnovno javno tužilaštvo danas je, u koordinaciji sa kontakt tačkom za bezbednost novinara Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, izdalo nalog za hapšenje P.J, osumnjičenog za pretnje novinarkama lista „Kurir“.

  „U toku je realizacija naloga tužilaštva“, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

  Sumnja se da je on, kao vlasnik privatnog Doma za stare u Krnjači novinarkama lista „Kurir“ – I.O i S.DJ. uputio pretnje i uvrede telefonom u vezi sa njihovim izveštavanjem o radu tog doma.

  Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti, dodaje se u saopštenju

   

  Drugo osnovno javno tužilaštvo danas je, u koordinaciji sa kontakt tačkom za bezbednost novinara Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, izdalo nalog za hapšenje P.J, osumnjičenog za pretnje novinarkama lista „Kurir“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Danas je Svetski dan volontera

  Odlukom Generalne skupštine UN iz 1985. godine Međunarodni dan volontera obeležava se kao podsećanje na formiranje programa UN za volontere.

  Od 1. februara stižu penzije iz Australije

  Svi oni koji su deo radnog staža ostvarili u Australiji ili Australijanci koji su radili u Srbiji, moći će od 1. februara naredne godine da računaju na isplatu penzije. Naime tada na snagu stupa sporazum između Srbije i Australije o socijalnoj sigurnosti, potvrdili su u Ministarstvu rada.