• Još uvek bez zvaničnih rezultata lokalnih izbora

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Gradska izborna komisija (GIK) još uvek nije objavila zvanične rezultata glasanja u Gradu Pančevu.

  Kako smo nezvanično saznali brojanje glasova završeno je jutros u 5,30 sati.

  Niko od nadležnih iz GIK nije trenutno dostupan za medije, te informaciju o rezultatima glasanja za sada nismo uspeli da dobijemo.

  Iz izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine noćas su javili da je ova stranka na lokalnim izborima osvojila 7,5% glasova, na osnovu podataka sa oko 60 biračkih mesta.

  Prema rečima Karloý Rancza iz izbornog štaba Saveza vojvođanskih Mađara, do 00:15h, na osnovu podataka sa 43 biračkih mesta za ovu stranku izbrojano je 492 glasa.

  Koalicija Dveri – DSS prema obrađenim podacima na 30 odsto biračkih mesta osvojila između 4,5% i 4,7% glasova na lokalnim izborima.

  Pokret ‚‚Dosta je bilo“, saopštio je nakon ponoći da je ova lista osvojila oko 3100 glasova na osnovu podataka sa 42 od 74 biračkih mesta u gradu.

  Demokratska stranka je na osnovu 13 odsto obrađenih biračkih mesta u gradu objavila sledeće rezultate: SNS – 43%, DS – 8,7%, SPS – 7,4%,  LSV – 7,1%.

  Cenzus su, prema ovim rezultatima prešle su i liste SRS-a, kao i Pokret ‚‚Dosta je bilo”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]