• Jutarnje vesti, 17. avgust

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – Danas je sreda, 17. avgust. U Pančevu se pre podne očekuje sunčano i toplo vreme, dok se sredinom dana i posle podne očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab severozapadni vetar. Minimalna temperatura 17 °C, maksimalna dnevna 30 °C. 

  Juče je u pančevačkoj bolnici rođeno 9 beba, sedam devojčica i dva dečaka. 

  U Službi hitne medicinske pomoći, tokom noći, pomoć su pretežno tražili astmatičari i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom. U njihovoj ambulanti obavljeno je 40 pregleda, a u domovima njihovih pacijenata šest pregleda. Transportne ekipe su izvršile četiri lokalna transporta, i pet transporta van grada (Beograd, Dolovo, Kovin).

  Zbog planiranih radova na mreži, ED „Pančevo“ će tokom dana, isključiti potrošače: 

  Đavolјi most (opština Bela Crkva)

  09:00-10:00 – Od TS Đavolјi most prema kanalu.

  Stara Palanka (opština Bela Crkva)

  09:00-12:00 – Put za skelu ka Đavolјem mostu.

  Omoljica

  08.30-13.30 – Ulice: Ž. Mišića, Cara Dušana, Avalska, B. Radičevića, Rasinska, Banatska, Rađevska, Zadružna, kao i delovi Karađorđeve, Dunavske, S. Nemanje i Cerske.

  Kovačica

  09.00- 13.00 – Ul. JNA od ul. T. Mihalјa ka Uzdinu do kraja. 

  U okviru omoljačkih „Dana porodice“ danas će biti priređeno više aktivnosti, od 10 sati. 

  Danas u 18 sati počinje ovogodišnji, drugi po redu, FreeDom Art Festival predfestivalskim programom, predstavljanjem murala koje su oslikali umetnici, gosti i domaćini FreeDom-a, ispred zida kod OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Pančevu. 

  Danas, sa početkom u 19 sati, biće otvorena izložba pod nazivom „Dani slobode u Pančevu“, u galeriji Istorijskog arhiva. Izložba će biti priređena u okviru drugog Freedom Art Festivala.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]