• Kancelarija Fondacije “Prosperitati” u Pančevu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte vest na mađarskom jeziku.

  Kancelarija Fondacije “Prosperitati”  u Pančevu otvorena je 17. novembra 2016. godine u ulici Žarka Fogaraša br. 24. Posredstvom Fondacije „Prosperitati“ raspoređuju se  sredstva donacije Vlade Mađarske za one, koji imaju dvojno srpsko-mađarsko državljanstvo. 

  Nasuprot tome, što ova kancelarija za sada pruža samo informacije, svima koji su iz Južnog Banata zainteresovani za konkurisanje,  u mnogome  je olakšavajuća  okolnost, što uštedom vremena i novca dobijaju tačne informacije u vezi predaje zahteva za konkurisanje i potrebne dokumentacije.

  Marton Nemet, zaposleni saradnik u kancelariji dočekuje stranke svakog radnog dana između 9 i 15 časova i odano pruža pomoć  za popunjavanje dosta složenih  konkursnih upitnika, u interesu što uspešnijeg konkurisanja.

  Pozivom na broj 013/2580-695  ili  pismeno na e-mail adresu [email protected] zainteresovani  mogu tražiti savet, pomoć i uputstvo  povodom  najnovije mogućnosti konkurisanja. Krajnji rok za predaju  konkursne dokumentacije  u ovom krugu je 31. januar 2017. godine.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija