• Klub „d20” ponovo se otvara nakon renoviranja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Klub ljubitelja igara i fantastike „d20”, nakon kraće pauze zbog renoviranja, biće ponovo otvoren u petak, 18. novembra. Tokom jednonedeljnog preuređenja „d20” je dobio nove stolove, stolice i okrečen je.

  Uz poziv ljubiteljima i ljubiteljkama društvenih igara da svrate i pogledaju kako sad izgleda njihovo omiljeno okupljalište, iz kluba podsećaju i da je kolekcija dostupnih igara osvežena s 15 novih. Trenutno u klubu ima između 60 i 70 različitih društvenih igara, koje se mogu igrati besplatno.

  Iz „d20”, u kom se često organizuju turniri u društvenim igrama „Katan”, „Splendor” i „Yu-Gi-Oh!”, poručuju da uskoro spremaju još zanimljivog programa, a sve informacije mogu se pratiti na njihovoj „Fejsbuk” stranici.

  Đ.

  Klub ljubitelja igara i fantastike „d20”, nakon kraće pauze zbog renoviranja, biće ponovo otvoren u petak, 18. novembra. Tokom jednonedeljnog preuređenja „d20” je dobio nove stolove, stolice i okrečen je.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]