• Koliko košta čuvanje kućnih ljubimaca dnevno ili po satu

  Čuvanje kućnih ljubimaca posebno tokom praznika i u vreme odmora zna da bude veliki problem za mnoge vlasnike. Postoji mnogo hotela, pansiona, smeštaja za pse i mačke i druge ljubimce širom Srbije koji nude čuvanje na dnevnom nivou i cene se kreću od 1.500 dinara za pse, a za mačke od 1.000.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Koliko košta čuvanje kućnih ljubimaca dnevno ili po satu
  Foto: Unsplash

  Boravak u pansionima za pse kreće su u proseku od 1.500 dinara dnevno pa naviše što zavisi od veličine psa. U tu cenu najčešće nije uračunata hrana. Sa hranom je smeštaj nekoliko stotina dinara skuplji. Ukoliko je vašem psu potrebna posebna nega moraćete da izdvojite još 1.000 dinara.

  Za mace se cene kreću u proseku od 1.000 dinara po danu sa hranom i posipom koji donose vlasnici. Dodatno se naplaćuje posebna nega, odnosno ako je mačka pod terapijom.

  U pansionima se nudi čuvanje zeca, kornjače, činčile, zamorca, ptica uz hranu koju donosi vlasniik i cena je oko 1.000 dinara dnevno.

  Popusti se uglavnom dobijaju na osnovu dužine perioda na koji ostavljate vašeg ljubimca, u pojedinim pansionima popust se daje za boravak koji je duži od 10, 15 i više dana.

  Šetanje pasa i mačaka, prema oglasima koji se mogu naći na internetu kreće se od 250 dinara za pola sata šetnje. Za povremeno čuvanje tokom dana, ili vikendom cena je u proseku oko 500 dinara po satu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija