• Uprava carina objavila konkurs za 19 radnih mesta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Carina nudi šest poslova u centrali na Novom Beogradu, i po jedno mestu i carinarnicama Beograd, Šabac, Dimitrovgrad, Kladovo, Kruševac, Kragujevac, Subotica, kao i po dva radna mesta za carinarnice u Novom Sadu, Somboru i Prištini sa sedištem u Nišu.

  Za mesto šefa odseka traže završene osnovne akademske, master akademske, specijalističke akadmske, specijalističke strukovne, ili osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine (240 ESPB), položen državni ispit i najmanje pet godina u struci.

  Za mesto carinskog referenta – radnika u pisarnici traže završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci.

  Za mesto carinskog referenta – radnika obezbeđenja završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci, dozvolu za nošenje oružja i položen ispit za zaštitu od požara.

  Za mesto rukovodioca u sektoru informacionih i komunikacionih tehnologija traže osobu sa završenim četvorogodišnjim studijama iz oblasti ekonomije, prirodno-matematičkih ili tehničkih nauka (240 ESPB), sa položenim stručnim državnim ispitom i najmanje pet godina iskustva u struci.

  Za mesto inženjera za razvoj komunikacija traže takođe četvorogodišnje studije iz istih oblasti (240 ESPB), sa položenim državnim ispitom i najmanje pet godina rada u državnim organima, i poznavanje engleskog jezika.

  U većini carinarnica traže carinske nadzornike, a uslovi su „srednja stručna sprema ekonomskog, tehničkog, opšteg ili administrativno-upravnog smera, najmanje 2 godine radnog iskustva u struci, položen državni stručni ispit i poznavanje engleskog, francuskog, nemačkog ili ruskog jezika“.

  Više o svim radnim pozicijama možete pročitati na ovom linku.

  Uprava carina raspisala je konkurs za 19 radnih mesta na neodređeno vreme.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija