• KRISTINA MIK IZ BANATSKOG NOVOG SELA OSVOJILA JE NAGRADE NA DVA FESTIVALA

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Mlada Kristina Mik iz Banatskog Novog Sela počela je da se bavi pevanjem u 11. godini. Tada se i upisala u Muzičku školu „Jovan Bandur“ iz Pančeva, odsek za klavir. Učestvovala je četiri puta za redom na dečijim festivalima i osvajala druga mesta. Ove godine je osvojila treću nagradu na Velikom Festivalu Folklora Rumuna iz Vojvodine u Sutjesci i drugu nagradu na Festivalu zabavne muzike „Raspevana mladost“ u Uzdinu. Učestvovala je i na Festivalu romansi i starogradskih pesama, koji je za nju bio vrlo impresivan. Kristina se bavi i komponovanjem pop muzike a nakon završetka Ekonomske škole u Alibunaru želi da nastavi da studira kao i da komponuje pesme koje će sama pevati.

  Mlada Kristina Mik iz Banatskog Novog Sela počela je da se bavi pevanjem u 11. godini. Tada se i upisala u Muzičku školu „Jovan Bandur“ iz Pančeva, odsek za klavir.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]