• Lična karta i dalje dovoljna za odlazak u Crnu Goru

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  MUP Crne Gore demantovao je informacije da su građanima Srbije za ulazak u tu zemlju potrebni pasoši. MUP Crne Gore dodaje da je isti režim na snazi i dalje i da su za prelazak granice dovoljne lične karte.

   
  „I dalje je na snazi dosadašnji režim po kojem državljani Srbije mogu da prelaze crnogorsku granicu samo sa ličnom kartom. Takođe, isti je režim za decu koja putuju samo sa jednim roditeljem ili bez roditelja – moraju imati odgovarajući dokument sa fotografijom i pismenu saglasnost, ako ne putuju sa oba roditelja“, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.
   
  Portal Kamatica objavio je da je izvestan broj srpskih turista vraćen sa crnogorske granice jer nisu posedovali putne isprave odnosno pasoše za sebe i decu. Iz Granične policije Srbije za N1 je rečeno da im se niko nije žalio zbog vraćanja sa crnogorske granice.

  MUP Crne Gore demantovao je informacije da su građanima Srbije za ulazak u tu zemlju potrebni pasoši.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]