• Lična karta i dalje dovoljna za odlazak u Crnu Goru

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  MUP Crne Gore demantovao je informacije da su građanima Srbije za ulazak u tu zemlju potrebni pasoši. MUP Crne Gore dodaje da je isti režim na snazi i dalje i da su za prelazak granice dovoljne lične karte.

   
  „I dalje je na snazi dosadašnji režim po kojem državljani Srbije mogu da prelaze crnogorsku granicu samo sa ličnom kartom. Takođe, isti je režim za decu koja putuju samo sa jednim roditeljem ili bez roditelja – moraju imati odgovarajući dokument sa fotografijom i pismenu saglasnost, ako ne putuju sa oba roditelja“, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.
   
  Portal Kamatica objavio je da je izvestan broj srpskih turista vraćen sa crnogorske granice jer nisu posedovali putne isprave odnosno pasoše za sebe i decu. Iz Granične policije Srbije za N1 je rečeno da im se niko nije žalio zbog vraćanja sa crnogorske granice.

  MUP Crne Gore demantovao je informacije da su građanima Srbije za ulazak u tu zemlju potrebni pasoši.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sindikati traže povećanje plata prosvetnim radnicima

  Reprezentativni sindikati u prosveti saopštili su danas da očekuju hitno zakazivanje sastanka o povećanju plata prosvetnim radnicima, jer dogovoreni, koji je trebalo da bude održan 15. jula, nije […]