• Luksuzna roba na e-licitaciji Carinarnice

  Uprava carina saopštila je da od danas na njihovom sajtu zainteresovani mogu da se prijave za e-licitaciju trajno oduzete robe, koju Carinarnica Beograd organizuje 20. oktobra.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Luksuzna roba na e-licitaciji Carinarnice
  Foto: Pixabay

  Među predmetima za koje će se ovoga puta nadmetati zainteresovani učesnici nalaze se brojni skupoceni predmeti zaplenjeni u carinskim prekršajima i trajno oduzeti pravosnažnim presudama.

  Reč je o pet ručnih časovnika svetski poznatih robnih marki (Audemars Piguet, Rolex, Omega, Cartier) od kojih su dva primerka posebno vredna pa je početna cena 2,3 miliona dinara za ženski sat optočen dijamantima “Cartier Balon Bleu“, odnosno gotovo 2,7 miliona dinara za muški sat “Audemars Piguet“.

  Pored ručnih časovnika, zainteresovani će na pomenutoj e-licitaciji moći da licitiraju i za nakit (ogrlice i minđuše) i modne detalje (tašna, novčanik, neseser, šal) poznatog brenda “Hermes“.

  Pojedine kategorije robe se izlažu prodaji zbirno i u tom slučaju za nju mogu licitirati samo pravna lica (izgubljeni prtljag i poštanske pošiljke, ženska obuća, muška i ženska garderoba, razna tehnička roba), kao i 12 pločica investicionog zlata za koje mogu licitirati samo pravna lica i preduzetnici registrovani za promet zlata, što je u aplikaciji jasno naznačeno.

  Na ovoj licitaciji ima zanimljivih predmeta i za ljubitelje tehničke robe, pa će tako oni biti u prilici da licitiraju za vanbrodski motor marke “Tomos 4“ čija je početna cena svega 6.000 dinara.

  Razgledanje robe koja se izlaže prodaji zakazano je za 16. oktobar od 10:00 do 12:00 časova u magacinu Carinarnice Beograd, ulica Rajkova bb na Bežanijskoj kosi.

  Rok za uplatu kaucije je 17. oktobar do 24 časa i iznosi 30 odsto od početne cene robe za koju se licitira.

  U saopštenju je objašnjeno da svi koji žele da učestvuju na e-licitacijama prethodno treba da se upoznaju sa opštim uslovima učešća i korisničkim uputstvom koji su dostupni kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici “Objašnjenja“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija