• Medijska kuća 021 obeležava 27 godina postojanja

  Radiodifuzno preduzeće 021, u okviru kojeg postoje brendovi Radio 021, portal 021.rs, Radio kafe i ShopiNS, slavi 27 godina postojanja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Medijska kuća 021 obeležava 27 godina postojanja
  Foto: 021.rs

  Radio 021 osnovan je 9. juna 1997. godine, a prvi sajt je napravljen dve godine kasnije.

  Portal 021 proslavlja četvrt veka postojanja kao najčitaniji informativni medij kojem sedište nije u Beogradu.

  Medijska kuća 021 svoju 27. godinu postojanja proslavlja i kao treći najbolji informativni sajt u regionu bivše Jugoslavije, po izboru publike i žirija specijalizovanog sajt Media Daily.

  Zahvaljujući profesionalizmu novinara, Medijska kuća 021 izrasla je u pravi javni servis svih Novosađana, ali i publike iz brojnih drugih gradova.

  Istovremeno, 021 je pokazatelj da mediji u Srbiji mogu uspešno da posluju, a da se istovremeno ne odriču javnog interesa i profesionalnog novinarstva.

  Kao što je već rečeno, tokom 27 godina 021 je neretko govorio ono o čemu su drugi ćutali. Tokom ovih 27 godina 021 se menjao, ali je fokus uvek ostajao isti – profesionalno novinarstvo za zdravije društvo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vremenska prognoza za nedelju, 16. jun

  Nedelja nam donosi i sunce i oblake. U većem delu zemlje biće pretežno sunčano. Ipak, posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na zapadu i jugozapadu zemlje mogući su kiša i pljuskovi sa […]

  Šta ako putnik dobije apartman koji nije ugovoren

  Počela je letnja sezona i ove godine će veliki broj putnika iz Srbije odmor provesti u organizaciji turističkih agencija. Prema podacima iz Jute, od oko milion putnika koji odmor provedu u […]