• MINISTAR: Vakcina na svakih pet, šest meseci – nova normalnost

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kako sada stvari stoje, naša nova normalnost će biti takva da ćemo morati da se vakcinišemo na svakih pet, šest meseci, u zavisnosti od vrste vakcine, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

  On je istakao da je vakcina najbolji način zaštite od koronavirusa, ali i jedini način da se sve drži „pod kontrolom“.

  Govoreći o broju vakcinisanih, Lončar je rekao da nema razloga da se te brojke kriju, te da bi mogle da budu objavljene već sledeće nedelje.

  „Ne postoji razlog da to ne kažemo, to nisu stvari koje bi trebalo da se ne znaju. Samo ne želimo da se negde pogreši“, kazao je Lončar, koji je boravio u Nišu gde je u Kliničkom centru prisustvovao otvaranju novih angio sala.

  On je rekao da je važno da se dopre do ljudi koji „beže od istine i ne priznaju da korona postoji, da se od nje umire i da je jedini lek vakcina“.

   

  Kako sada stvari stoje, naša nova normalnost će biti takva da ćemo morati da se vakcinišemo na svakih pet, šest meseci, u zavisnosti od vrste vakcine, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li bi veći porez na alkohol smanjio potrošnju

  Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pozvala je nedavno vlade širom sveta da povećaju poreze na alkohol i zaslađena pića. Kako se navodi, zdravstveni problemi prouzrokovani konzumiranjem alkohola i zaslađenih pića sve više opterećuju zdravstvene sisteme, a ova organizacija smatra da će povećanjem cena tih proizvoda odvratiti ljude od kupovine.