• Mladi Pančevci danas nastupaju na Beer Festu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevački bend „Sindrom“ nastupiće danas od 19 sati na beogradskom Beer Festu.

  Ovaj mladi pančevački punkrock/powerpop bend nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Nikola Vlahović (bas gitara i prateći vokal) i Jelena Coje Vajović (bubnjevi). Zajedno sviraju oko 3 godine. Kažu da su „Sindrom“ oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu.

  Inače „Sindrom“ je nastupio i u polufinalu i finalu RTS-ovog Bunt rok festivala, a Pančevci su imali priliku da ih čuju na ovogodišnjem Moonwak festivalu.

  Krajem 2017. ili početkom 2018. očekujemo njihov abum koje je za sada pod radnim nazivom „Navodna ljubav“.

  Pančevački bend Sindrom nastupiće danas od 19 sati na beogradskom Beer Festu. Ovaj mladi pančevački punkrock/powerpop bend nastao je početkom 2016. godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]