• Moguć izvor zaraze i veliki ekološki problem: Nepoznate osobe bacile kese sa uginulim psima na divlju deponiju ispod Pančevačkog mosta

  Nepoznate osobe bacile su nekoliko crnih kesa sa uginulim psima na divlju deponiju ispod Pančevačkog mosta, što predstavlja mogući izvor zaraze za okolno stanovništvo i veliki ekološki problem.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Moguć izvor zaraze i veliki ekološki problem: Nepoznate osobe bacile kese sa uginulim psima na divlju deponiju ispod Pančevačkog mosta
  Foto: Pixabay

  U kesama su vidljive životinje koje su u fazi truljenja, na koje sleću muve, a vide se i glodari koji ih jedu.

  Na divljoj deponiji nalazi se i građevinski šut, plastične flaše, kese, odeća i obuća, gaze, špricevi, iskorišćene zaštitne rukavice i ampule.

  FoNet je danas kontaktirao Javno-komunalno preduzeće „Veterina Beograd“, gde je rečeno da će njihove ekipe izaći na teren.

  O divljoj deponiji ispod Pančevačkog mosta FoNet je izveštavao i prošle godine i situacija je sada još gora, jer se ranije tu nisu bacali uginuli psi.

  Tada je iz Javno-komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ rečeno da za uklanjanje divljih deponija moraju da dobiju nalog od grada ili od opštine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija