• Mozzart poklonio dresove ORK Pančevo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U okviru društveno odgovorne akcije ,,Novi dresovi za nove šampione’’, u cilju promocije sporta u lokalnim zajednicama, kompanija Mozzart je danas donirala komplet dresova ORK Pančevo.

  Mozzart ovom akcijom, u kojoj donira sportsku opremu klubovima i udruženjima kojima je potrebna podrška, želi da pomogne mladim sportistima.

  Milovan Ćurčija, trener ORK Pančevo se zahvalio kompaniji Mozzart i rekao kako će ova garnitura dresova njima svakako koristiti, jer ih imaju malo. Ćurčija je rekao i da je ORK Pančevo ponovo osnovan prošle godine, da nastavlja tradiciju nekadašnjeg kluba. Trenutno se takmiče u petoj ligi, prvi su na tabeli i očekuju po završetku prvenstva plasman u viši rang takmičenja. On je takođe istakao i da imaju dobru saradnju sa RK Dinamo iz Pančeva.

  U okviru društveno odgovorne akcije ,,Novi dresovi za nove šampione’’, u cilju promocije sporta u lokalnim zajednicama, kompanija Mozzart je danas donirala komplet dresova ORK Pančevo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

  Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, na marginama […]