• Művelődj, vállalj munkát Projektum: Tizenkét tanuló továbbjutott a következő fázisba

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  Ifjú munkanélküli személyek Eliminációs versenyét tartották meg csütörtökön, 2016. december 1-én, akik  a Művelődj, vállalj munkát projektum keretében letették a vállalkozói  alapkiképzést. A Szakbizottság döntése alapján, amelyet a projektum partnereinek képviselő és a résztvevők képeztek, a következő fázisra azok a résztvevők jogosultak, akik az első 12 helyezés egyikére jutottak. A legjobb résztvevők ily módon alkalmat nyertek, hogy folytassák a kiképzést a projekten belül és hogy a következő két hónapban, a mentoraik folyamatos támogatásával részletesen kifejlesszék üzleti ötleteiket, amelyek a folyamat végén  be kell bizonyítsák  a piaci fenntarthatóságot.  A fejlett kiképzés eredményeként a résztvevőknek teljesen előkészített és részletesen  kidolgozott üzleti terveik lesznek, a három legjobb üzleti ötletnek pedig biztosítva van anyagi támogatás 240.000,00 dináros egyéni összegben  és ingyenes tanácsadói támogatás a vállalkozás első egy évében.

   

   

  A projektumot a Banat Regionális Edukatív Központ valósítja meg Pancsova város, a Banat  Társadalmi és Gazdasági fejlődési Regionális Központ és a pancsovai  Beba Company  Könyvelési Kft társszervezésével,a Szerb Köztársaság Sportért és Ifjúságért felelős Minisztériumának anyagi támogatásával, jóváhagyva a  Programok  és  Projektek a Fiatalok Foglalkoztatására Nyílt Pályázat keretében. A projektum megvalósítása 8 hónapot tart (2016. júliusától -  2017. februárig), a projektum célja pedig a hosszútávlatú munkanélküliség csökkentése és az ifjú munkanélküliek foglalkoztatásának növelése, Pancsova város és a Dél-bánáti régió fejlődése, mint fejlett társadalom, amely a tudáson alapul. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li je Srbija spremna za meso iz laboratorije

  Analitičar i urednik platforme Poljoprivredne novosti, agronom Miloš Stojanović, kaže da se zamenski proizvodi za meso i dalje uglavnom prave od biljaka i da je proizvodnja mesa u laboratorijama […]