• Novi sastanak poljoprivrednika i Vlade u četvrtak

  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uputilo je poziv predstavnicima udruženja poljoprivrednika da dođu u četvrtak, 11. januar na sastanak u Vladu Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi sastanak poljoprivrednika i Vlade u četvrtak
  Foto: Pixabay

  Sastanak je planiran u 11 sati.

  Na inicijativu Udruženja Stig iz Požarevca prošle nedelje je održan sastanak predstavnika udruženja poljoprivrednika, na kom su se saglasili da postoje problemi kod funkcionisanja platforme eAgrar, kao i da su nejasni detalji osnivanja i plana rada najavljene Poljoprivredne komore. Oni su Vladi Srbije i Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede nakon tog sastanka uputili dopis sa zahtevom da se razmotre ta dva problema.

  Sastanku su osim organizatora udruženja Stig, prisustvovali i predstavnici udruženja „Naše mleko“, Udruženja proizvođača mleka Šumadije i Pomoravlja, udruženje „Složni Pidikanci“, udruženje „Brestovački ratari“, kao i udruženje „Spas i opstanak stočara zapadne Srbije“ i Udruženje poljoprivrednih proizvođača Subotice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]