• Novogodišnji matine u Dvorištu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pred kraj svake godine uvek se preispitujemo šta smo mogli drugačije, gde je trebalo da budemo bolji i šta ćemo sve promeniti ubuduće. Šta kažete da u poslednjim satima te lepe 2016. godine jednostavno sednemo sa veselim, dragim ljudima, popijemo neko lepo piće i uživamo u svakom trenutku postojanja. Ako vam se dopada ideja, pozivamo vas da nam se pridružite u Dvorištu 31.12. od 12 do 17h kada ćemo malko da se opijamo dobrom domaćom muzikom, kvalitetnim pićima i najdražim ljudima. Ne zaboravite da uživate u svemu što vas okružuje, a Dvorište će vam uvek pružiti radosti i toplote kao kod kuće.

  Pred kraj svake godine uvek se preispitujemo šta smo mogli drugačije, gde je trebalo da budemo bolji i šta ćemo sve promeniti ubuduće. Šta kažete da u poslednjim satima te lepe 2016. godine jednostavno sednemo sa veselim, dragim ljudima, popijemo neko lepo piće i uživamo u svakom trenutku postojanja. Ako vam se dopada ideja, pozivamo vas da nam se pridružite u Dvorištu 31.12. od 12 do 17h kada ćemo malko da se opijamo dobrom domaćom muzikom, kvalitetnim pićima i najdražim ljudima. Ne zaboravite da uživate u svemu što vas okružuje, a Dvorište će vam uvek pružiti radosti i toplote kao kod kuće.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]