• Objavljen devetnaesti „Draft” magazin

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Devetnaesto izdanje omladinskog informatora „Draft” Doma omladine Pančevo „izašlo” je iz štampe. Broj se osvrće na protekla četiri meseca u Pančevu, a sastavila ga je omladinska redakcija koju čine uglavnom studenti i studentkinje.

  Između ostalog u 19. „Draftu” se može pronaći intervju sa frontmenkom „Elementala” Mirelom Priselac Remi, priča o „Pančevo Film Festivalu” iz ugla volonterke Jovane Jankov, više o domskoj hip-hop radionici, „Nova” festivalu i sve uspešnijem serijalu žurki „All Stars Alliance Pančevo”.

  „Draft” postoji od leta 2013. godine, a oko njegove izrade okupljeni su mladi koji se bave novinarstvom i fotografijom. U magazinu se može čitati o kulturnim, sportskim i drugim dešavanjima namenjenim omladini. „Draft” se štampa se u ograničenom tiražu i deli besplatno. Može se preuzeti u Domu omladine Pančevo, na programima u „Apolo” dvorani, u Gradskoj biblioteci Pančevo, Kulturnom centru Pančeva i u lokalima „Štab Pogon”, „Amareto”, „Forma”, „Slad”, salonu „Gentleman Style” i džidžabidžarnici „Duša”.

  Više informacija može se pronaći na zvaničnoj „Fejsbuk” stranici Draft omladinski informator.

  Đ.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Upis u prvi razred čeka 65.000 dece u Srbiji

  Upis u prvi razred osnovne škole u školskoj 2024/25. biće tradicionalno u periodu između 1. aprila i kraja maja, a iz Ministarstva prosvete kažu da na upis čeka gotovo 65.000 dece u Srbiji, od […]

  Preko 300 novih startap kompanija u protekle dve godine

  Srpski inovacioni ekosistem nastavlja impresivan rast, sa preko 300 novih startapa u protekle dve godine, 28 odsto čine mladi osnivači, starosti 15 do 29 godina, a 22 odsto startap kompanija je u […]