• Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja u nedelju

  JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se u nedelju 18. februara, usled završetka mini odmora i povratka građana iz turističkih destinacija, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja u nedelju
  Foto: Pixabay

  Kako se navodi u saopštenju, Putevi Srbije su preduzeli sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji 24 časa bez minuta pauze.

  Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

  JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kao i da na vreme dopune svoje Tag uređaje.

  Takođe, da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Plivačka štafeta Srbije šampion Evrope

  Štafeta Srbije 4 x 100 slobodno u muškoj konkurenciji je šampion Evrope. Velimir Stjepanović, Nikola Aćin, Justin Cvetkov i Andrej Barna su napravili jedan od najvećih uspeha u istoriji srpskog […]