• Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja u zemlji i ka graničnim prelazima

  Nevena Damjanović iz Auto-moto saveza Srbije rekla je da se poslednjeg vikenda ove godine očekuje saobraćaj pojačanog intenziteta ne samo unutar gradskih saobraćajnica već i na onim putevima koji vode i ka zimskim turističkim centrima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja u zemlji i ka graničnim prelazima
  Foto: Pixabay

  „Poslednji praznični vikend u ovoj godini učiniće to da saobraćaj bude pojačanog intenziteta, i to ne samo unutar gradskih saobraćajnicama već i na onim putevima koji vode i ka našim zimskim turističkim centrima“, rekla je za Damjanović za Tanjug.

  Ona je rekla da se posebno pojačan saobraćj očekuje za dane vikenda i na graničnim prelazima.

  „Preduzete su sve mere što se tiče naplatnih rampi, ubrzan je protok, saobraćaj se sad odvija bez zastoja kada su u pitanju granični prelazi trenutno se na najfrekventnijim putničkim terminalima ne čeka duže od 15 do 20 minuta, ali se očekuje i za dane vikenda da će biti promenljivo vreme zadržavanja pre svega na frekventnim prelazima Horgoš i Batrovci“, rekla je Damjanović.

  Dodala je i da se pojačan intenzitet saobraćaja očekuje i na izlazu iz Srbije na prelazima sa Mađarskom, Bosnom, Crnom Gorom i Makedonijom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Lista najtraženijih zanimanja u Srbiji

  Svet oko nas se užurbano menja posredstvom digitalnih tehnologija i to nas sve stavlja u poziciju u kojoj moramo biti fleksibilni i potencijalno se prilagođavati novim trendovima. […]