• Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

  Održana je vanredna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost koju je zakazao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
  Foto: Pixabay

  Sednici Saveta za nacionalnu bezbednost prisustvovali su najviši državni zvaničnici, pripadnici bezbednosnih službi i Vojske Srbije.

  Između ostalih, sednici su prisustvovali predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić, ministar odbrane Miloš Vučević, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, ministarka pravde Maja Popović, načelnik generalšatba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u sinoćnom razgovoru za TV Prva rekao da da ima više razloga za održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, a da je teroristički napad u Moskvi neposredni povod.

  Naglasio je da je Srbija jedna od najbezbednijih zemalja na svetu i da će se preduzeti mere radi što veće bezbednosti. Poručio je i da Srbija neće srljati u ratne sukobe iako neki žele da nas uvuku u rat.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija