• Održano 3. Starčevačko prvenstvo ozbiljno jeftinih igračaka (VIDEO)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO 14. avgust – Trinaestog avgusta je u okviru Dana druženja u Starčevu održano 3. Starčevačko prvenstvo ozbiljno jeftinih igračaka.

   
  Na ovogodišnjem SPOJI festivalu, učesnici su na radionicama pravili super-brodić, čigru i avion od papira, te su se kasnije takmičili u te tri discipline. Inovatori koji su predstavili svoje igračke, imali su uslov da njihova inovacija ne košta više od 300 dinara.
   
  Žiri koji su činili Jelena Kosarić PAGUS, Marko Ivošević Odred izviđača Nadel Starčevo, Marija Jovanov BUDI, Slavko Kozomora Raskid13 i Mirko Trubac SPOJI, odlučili su da najbolja Stoni fudbal, koji su napravile Maja i Iva Todorović. Drugo mesto za najbolju inovaciju osvojio je Papirni pištolj Marka Zojkića, dok je treće mesto zauzela Jovana Novakov, sa inovacijom sat-kocka.
  Nagrade za najbolje estetske inovacije dobili su Lazar i Sergej Stojanović za drveni avion, Ana Tutić za princezu zečicu i Barbara Marija za kornjaču.
   
  Pobednici 3. SPOJI festivala u disciplini Super-brodić na super-stazi su Vuk Milosavljević, Ana Tutić i Dunja Kovačević.
  u drugoj disciplini, Čigra-igra, najbolji rezultat ostvarili su Kristina Varga, Lazar Stojanović i Ana i Vuk Savić.
  Učesnici čiji su Avioni od papira najdalje odleteli, te su osvojili medalje, su Danilo Radosavljević, Marko Kovačević i Sergej Stojanović.
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]