• Operater „Vip“ ove godine menja ime

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Operater „Vip mobajl“ će tokom 2020. godine promeniti brend u A1, saopšteno je iz te kompanije. Sve dogovorene usluge za korisnike ostaju pod istim uslovima. Nema potrebe za zamenom brojeva, kartica i opreme.

  U saopštenju iz kompanije je navedeno da je „Vip mobajl“ u poslednjih 12 godina član A1 Telekom Austrija grupe koja ima 25 miliona korisnika u sedam zemalja.

  Podseća se da je u septembru 2017. godine grupacija odlučila da A1 uvede kao jedinstveni brend za sve kompanije članice.

  „U skladu sa ovom strategijom, ‘Vip mobajl’ će tokom 2020. godine promeniti brend u A1“, navedeno je u saopštenju.

  Istaknuto je da će kompanija, kao A1, nastaviti da ulaže u mreže nove generacije kao i u tehnologije za novo digitalno doba, omogućavajući na taj način digitalnu transformaciju srpske ekonomije i društva u celini.

  Važna informacija za korisnike je da će sve dogovorene usluge sa operaterom korisnici nastaviti da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme.

  „Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima nastaviće da funkcionišu kao i do sada“, istakli su iz kompanije.

  Operater Vip mobajl će tokom 2020. godine promeniti brend u A1, saopšteno je iz te kompanije. Sve dogovorene usluge za korisnike ostaju pod istim uslovima. Nema potrebe za zamenom brojeva, kartica i opreme.

   
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 206 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 195 dinara po litru, piše […]

  Od 25. aprila akcija pojačane kontrole saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]