• Ove godine 32 miliona dinara – sledeće plan 22 miliona dinara

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Gradsko veće se saglasilo sa programom korišćenja sredstava namenjenih za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja za 2017. godinu. Program je predložio gradski Komitet za bezbednost saobraćaja a planira se da bude potrošeno 22 miliona dinara kolika je procena da će biti prihodovano od prekršajnih kazni u saobraćaju na teritoriji Pančeva.

  Najveća sredstva prema programu biće potrošena na poboljšanje osvetljenja na pešačkim prelazima – 4,1 milion dinara a odmah zatim su troškovi po rešenjima gradske Agencije za saobraćaj – putem upravljača puta – 3,5 miliona dinara.

  Gradski Komitet za bezbednost saobraćaja predvideo je programom i sredstva za sopstveni rad u 2017. godini. Za rad, troškove putovanja, usluge po ugovoru i učešća na seminarima ukupno 1,6 miliona dinara.

  Komitet za bezbednost saobraćaja ove godine usmeravao je potrošnju od 32 miliona dinara. I to 15 miliona iz ovogodišnjih prihoda i 17 miliona dinara prenetih iz 2015. godine. Kako se moglo čuti na sednici Gradskog veća neke javne nabavke za dobra na koje bi se ova sredstva potrošila su u toku a nabavka droga testa za pančevačku policiju je u završnoj fazi. 

  Gradsko veće se saglasilo sa programom korišćenja sredstava namenjenih za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja za 2017. godinu. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]