• Pancsova: Hat intézménynek több mint 60 millió – az Idősgondozó Otthonnak több mint fele

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  A Szerb Köztársaság Kormányának állami beruházásokat irányító Hivatala közzétette, hogy több mint 60 millió dinárral pénzeli a befektetéseket hat pancsovai intézményében.

  – A félévben kiírták a pályázatot. Nem társfinanszírozásról van szó, hanem a munkálatokról, amelyeket a Köztársaság pénzel. A mi 6 projektünkre több van előlátva mint Újvidéknek, Pancsova egy vajdasági környezet, amely legtöbbet kapott – emelte ki Čučković Milenko, a Városi Tanács tagja.

  Az Idősgondozó Otthon Pancsován ezen a pályázaton 34,7 millió dinárt nyert padlózat cserélésre 40 szobában, 82 szoba falfestésére és simítására, a tetőzet és az esővízcsatorna rendezésére. Az almási Srce Otthon a pavilion és az irodaépületének hőszigetelésére, valamint a házak egyikének tetőzetcserélésére 7,3 millió dinárt nyert. A dolovai egészségügyi házban különböző munkálatokra 7,1 millió dinárt kaptak. A Spomenak Otthon helyiségeinek rendezésére 6,4 milliót nyert, míg a Zbrinjavanje Vakok Otthona a tetőzet javítására két épületen 5,8 millió dinárt. A pályázat hatodik nyertese a 23. Május Műszaki Szakközépiskola, 40 ablak cserélésére 2,8 millió dinárt kapott.

  – Sürgősen dolgoznak a műszaki iratok befejezésén, amelyeket December 31-ig szükséges átadni a  Szerb Köztársaság Kormányának állami beruházásokat irányító Hivatalának. Reméljük, hogy ezek a beruházások megvalósítása már tavaszra megkezdődnek – szögezte le Čučković Milenko.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  I sutra u Srbiji veoma toplo, od 35 do 40 stepeni

  U Srbiji će i sutra biti sunčano i veoma toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod koji upozorava da se veoma jak toplotni talas nastavlja i u drugoj dekadi jula s maksimalnim […]

  Najviše poskupeli – frizeri

  Cene proizvoda i usluga lične potrošnje u junu 2024. godine, u odnosu na maj 2024. godine, u proseku su više za 0,1%. Potrošačke cene u junu 2024. godine, u poređenju sa istim mesecom prethodne […]