• Pancsova: Hat intézménynek több mint 60 millió – az Idősgondozó Otthonnak több mint fele

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  A Szerb Köztársaság Kormányának állami beruházásokat irányító Hivatala közzétette, hogy több mint 60 millió dinárral pénzeli a befektetéseket hat pancsovai intézményében.

  – A félévben kiírták a pályázatot. Nem társfinanszírozásról van szó, hanem a munkálatokról, amelyeket a Köztársaság pénzel. A mi 6 projektünkre több van előlátva mint Újvidéknek, Pancsova egy vajdasági környezet, amely legtöbbet kapott – emelte ki Čučković Milenko, a Városi Tanács tagja.

  Az Idősgondozó Otthon Pancsován ezen a pályázaton 34,7 millió dinárt nyert padlózat cserélésre 40 szobában, 82 szoba falfestésére és simítására, a tetőzet és az esővízcsatorna rendezésére. Az almási Srce Otthon a pavilion és az irodaépületének hőszigetelésére, valamint a házak egyikének tetőzetcserélésére 7,3 millió dinárt nyert. A dolovai egészségügyi házban különböző munkálatokra 7,1 millió dinárt kaptak. A Spomenak Otthon helyiségeinek rendezésére 6,4 milliót nyert, míg a Zbrinjavanje Vakok Otthona a tetőzet javítására két épületen 5,8 millió dinárt. A pályázat hatodik nyertese a 23. Május Műszaki Szakközépiskola, 40 ablak cserélésére 2,8 millió dinárt kapott.

  – Sürgősen dolgoznak a műszaki iratok befejezésén, amelyeket December 31-ig szükséges átadni a  Szerb Köztársaság Kormányának állami beruházásokat irányító Hivatalának. Reméljük, hogy ezek a beruházások megvalósítása már tavaszra megkezdődnek – szögezte le Čučković Milenko.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Drugi život polovne odeće

  Sekend hend – sve popularniji intrigantni globalni, kulturološki, ekološki i ekonomski fenomen. Sekend hend odavno više nije odraz siromaštva, smatra se ekološkim osvešćivanjem, potrebom za […]

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]