• Pancsova: Szeminárium előadóknak az Emberkereskedelem elleni küzdelem Programban

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  A pancsovai Vöröskereszt már hosszú évek során sikeresen valósítja meg az Emberkereskedelem elleni küzdelem Programot kortárs képzések által általános és középiskolákban és más aktivitásokon keresztül. Az aktivitások sikeres kivitelezése érdekében a Vöröskereszt  szemináriumokat szervez ifjú előadók részére. A szemináriumok szabványosak, a Szerbiai Vöröskereszt készíti elő őket, ami azt jelenti, hogy minden hallgató egyforma tudást nyer, függetlenül melyik településről érkezik vagy melyik iskolába jár, annak érdekében, hogy ezt a tudást minnél jobban átadja másoknak. 

   

  A Szemináriumot, amelyet a pancsovai Vöröskereszt szervez, pénteken, szombaton és vasárnap tartanak meg, 2016. december 16.-18-ig a Pancsovai Vöröskereszt helyiségeiben (Žarka Zrenjanina 15), első napon, pénteken,  15 órai kezdettel. A szeminárium részletes időbeosztását minden résztvevőnek eljuttatják,  miután véget ér a bejelentkezési határidő.

   

  A szemináriumra ifjú személyek jelentkezését várják, akik az általános iskola  8. osztályába, vagy a középsikola bármely osztályába  járnak, pontosabban a 14 és 18 év közötti növendékeket.

  A szemináriumra való bejelentkezés határideje szerda, 2016. december 14-e 15 óráig, bejelentkezni pedig a következő  link-re való kapcsolással lehet. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li je Srbija spremna za meso iz laboratorije

  Analitičar i urednik platforme Poljoprivredne novosti, agronom Miloš Stojanović, kaže da se zamenski proizvodi za meso i dalje uglavnom prave od biljaka i da je proizvodnja mesa u laboratorijama […]