• Podrumi puni vode, ekipe JKP Vodovod i kanalizacija na terenu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO, 19. avgust – Jaka kiša koja u Pančevu pada, izazvala je mnogo problema stanovnicima pojedinih pančevačkih naselja. U pitanju su pre svega stanovnici Mise i dela Tesle kojima su se podrumi napunili vodom, a problema ima i u ulicama Svetog Save i Stevana Šupljikca. 

  Uzrok ovog problema je povezivanje kišne kanalzacije sa fekalnom kanalizacijom, a crpna stanica u Vojvođanskoj ulici je predviđena za fekalne vode.

  Od Riste Nikolovskog iz JKP Vodovod i kanalizacija smo dobili informaciju da su ekipe ovog preduzeća na terenu, da ispumpavaju vodu i da se nivo vode ne povećava, iako kiša još uvek pada, te da je situacija pod kontrolom. Takođe, saznali smo da je ekipama nakon prestanka kiše potrebno oko sat vremena da sve dovedu u normalno stanje.

   

  Jaka kiša koja u Pančevu pada, izazvala je mnogo problema stanovnicima pojedinih pančevačkih naselja. U pitanju su pre svega stanovnici Mise i dela Tesle, ali problema ima i u ulicama Svetog Save i Stevana Šupljikca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Pomoć dečacima obolelim od mišićne distrofije

  Na inicijativu Fondacije „Jedro” 55 poznatih domaćih muzičara, glumaca i drugih javnih ličnosti otpevalo je pesmu, a više od 100 učestvovalo je u snimanju spota sa ciljem da se prikupe […]