• Ponovno saslušanje osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić

  U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas bi po drugi put trebalo da bude saslušan D. D, jednan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ponovno saslušanje osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić
  Foto: Pixabay

  Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i Srđan J. devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.

  On bi u trebalo da danas u 10 sati bude priveden u tužilaštvo.

  Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, S. J. je, nedavno na ponovoljenom saslušanju negirao ubistvo devojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

  Pored D. D. i S. J, u ovom slučaju je osumnjičen i otac D. D. zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice.

  D. D. i S. J. se nalaze u pritvoru, dok je R. D, otac osumnjičenog D. D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

  Rođeni brat D. D, D. Dragojević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

  Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

  Telo devojčice još nije pronađeno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Uhapšen lekar u Kragujevcu, uzeo mito za carski rez

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su Đ. M. […]