• Portal 021.rs među tri najbolja informativna sajta u regionu

  Portal 021.rs osvojio je treće mesto u izboru za najbolji informativni sajt u regionu. Prvo mesto osvojio je Al Jazeera Balkans, a drugo Danas.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal 021.rs među tri najbolja informativna sajta u regionu
  Foto: 021.rs

  U šestom izboru za najbolji informativni sajt u regionu, koji organizuje Media Daily, bilo je nominovano 20 medija iz šest zemalja – Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije. 
   
  Portal 021.rs je po prvi put nominovan za ovu nagradu. Ujedno, to je prvi put da je iz Srbije nominovan neki medij čije sedište nije u Beogradu.

  O pobedniku su odlučivali publika i žiri. Glasovi publike donose 30 odsto bodova, a ostatak su ocene žirija.
   
  Kada su u pitanju glasovi publike, 021.rs je bio ubedljivo prvi. Portal 021.rs osvojio je gotovo polovinu ukupnog broja glasova, odnosno više od 15.000 glasova. 

  Žiri je svrstao 021.rs u top pet regionalnih medija, ali treba ukazati na to da je razlika u poenima između medija u vrhu bila veoma mala. 
   
  „Kvalitetan rad i izveštavanje ovog portala visoko je honorirao žiri, ali i verna čitalačka publika, što je poguralo 021.rs na visoko treće mesto. Čestitamo“, navode organizatori izbora za najbolji informativni sajt u regionu.

  Glavni urednik medijske kuće 021 Slobodan Krajnović kaže da je za 021 ovo veliko priznanje i da su svi u redakciji izuzetno ponosni.
   
  „Veliko hvala i našoj vernoj čitalačkoj publici. Nagrada je dodatni motiv za nas da nastavimo da unapređujemo portal, kako u sadržajnom, tako i u tehnološkom smislu“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija